Τετάρτη, Μαρτίου 2

Νέα γκάφα από Μπάιντεν: Μπέρδεψε τους Ιρανούς με τους Ουκρανούς

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν
Νέα γκάφα από τον Αμερικανό Πρόεδρο ο οποίος μπέρδεψε τους... Ιρανούς με τους Ουκρανούς.
Sputnik
Νέο λάθος από τον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μιλώντας για την κατάσταση στην Ουκρανία, μπέρδεψε τους... Ιρανούς με τους Ουκρανούς.
«Η Ρωσία δεν θα πάρει τις ψυχές και τις καρδιές των Ιρανών περικυκλώνοντας το Κίεβο με τανκ» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κογκρέσο.
«Ο (σ.σ. Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν μπορεί να περικυκλώσει το Κίεβο με τανκ, αλλά δεν θα πάρει ποτέ τις ψυχές και τις καρδιές των Ιρανών» επεσήμανε, ειδικότερα.
Οι δηλώσεις του αυτές έρχονται την ώρα που συνεχίζεται η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία, η οποία εκκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) αφού οι αυτοαποκαλούμενες δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει.
Διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκράνιας
Επιπλέον, η Μόσχα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέδια να καταλάβει την Ουκρανία.
Την Κυριακή (27/02), η Ευρώπη αποφάσισε να απαγορεύσει το Sputnik επειδή εκφράζουμε μια διαφορετική άποψη, χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram για να μαθαίνετε τις τελευταίες ειδήσεις χωρίς λογοκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .