Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΠΙΛ

ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
10 BINTEO

Έξι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από βάση του Ιράν

Έξι βαλλιστικοί πύραυλοι πιθανότατα Fatih 110 κτύπησαν πριν λίγη ώρα στόχους στην πόλη Αρμπίλ του ιρακινού Κουρδιστάν. Οι πύραυλοι σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις εκτοξεύθηκαν από το Ιράν.

Οι στόχοι τους ήταν το αμερικανικό προξενείο στην Αρμπίλ όπως και αεροδρόμιο που χρησιμοποιεί η αμερικανική Αεροπορία. Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι οι πύραυλοι φέρεται να εκτοξεύθηκαν από την ιρανική στρατιωτική βάση Khasabad στην Tabriz.

Εάν το παραπάνω ισχύει είναι η πρώτη φορά το πρόσφατο διάστημα που ιρανικοί πύραυλοι κτυπούν αμερικανικούς στόχους. Πρόσφατο γιατί είχαν προηγηθεί τον Οκτώβριο του 2020 οι επιθέσεις του Ιράν κατά αμερικανικών βάσεων στο Ιράκ ως αντίποινα για την δολοφονία του αρχηγού των “Φρουρών της Επανάστασης” Κασέμ Σολεϊμανί.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος δεν ήταν οι ΗΠΑ αλλά το Ισραήλ το οποίο διατηρεί κλιμάκιο της Μοσάντ στην περιοχή.


Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.


.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.