Κυριακή, Μαρτίου 6

Σοβαρότατη αποκάλυψη για τον Ζελένσκι


Πριν από λίγο ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκάλυψε ότι ο Ζελένσκι κατά την διάρκεια της διαδικτυακής συνομιλίας του με τους γερουσιαστές, είχε ισχυριστεί ότι χώρες όπως η Πολωνία είναι έτοιμες να του παράσχουν αεροσκάφη προκειμένου να μπορέσει να αμυνθεί στην Ρωσική εισβολή.

Ακολούθως, ο πρόεδρος εξωτερικών υποθέσεων του Κογκρέσου, Ρ. Μενέντες, βγήκε και κάλεσε τις χώρες που διαθέτουν αεροσκάφη παλαιάς τεχνολογίας από την εποχή της σοβιετικής ένωσης, να τα προσφέρουν στην Ουκρανία προκειμένου να μπορέσει να αποκρούσει τις αεροπορικές επιθέσεις της Ρωσικής αεροπορίας. Προφανώς, επηρεασμένος από τον ισχυρισμό του Ουκρανού προέδρου.

Η Πολωνία όμως διέψευσε ότι προτίθεται να παράσχει οποιουδήποτε είδους αεροπορική στήριξη στην Ουκρανία και φυσικά δεν πρόκειται να της δώσει κανένα αεροσκάφος. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Ζελένσκι στους αμερικανούς γερουσιαστές.

Το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό, όπως πολύ σωστά παρατηρείς ο Μιχάλης Ιγνατίου. Ο Ζελένσκι φαίνεται ότι εξαπάτησε τους γερουσιαστές, παρασέρνοντας τους, γεγονός που θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες στον ουκρανό πρόεδρο.

 https://www.newsbreak.gr/kosmos/305418/sovarotati-apokalypsi-gia-ton-zelenski/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .