Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Στη νότια Ουκρανία άρχισε η μετάδοση ρωσικών καναλιών και επιβλήθηκε το ρωσικό ρούβλι στις συναλλαγές

11FBE373 7D58 41AC B870 2AB3FC5FD43A

Στη νότια Ουκρανία, άρχισαν να δημιουργούνται νέες στρατιωτικές-πολιτικές διοικήσεις. Ο Γκεόργκι Μουράντοφ, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κριμαίας στον Πρόεδρο της Ρωσίας, προέβη σε σχετικές δηλώσεις στα ρωσικά media.

Σύμφωνα με τον ίδιο,  έχει ξεκινήσει η μετάδοση ρωσικών τηλεοπτικών καναλιών στην περιοχή  Χέρσον και στα νότια της περιοχής Ζαπορίζια.

Επιπλέον ο κόσμος εκεί άρχισε να χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τα ρωσικά ρούβλια για εποικισμούς.

«Όλα αυτά είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, γιατί η νοτιοανατολική Ουκρανία ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος του ρωσικού πολιτισμού, ανήκε στο Κυβερνείο Ταυρίδας», τόνισε ο Μουράντοφ.

Όπως σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα, οι οικισμοί βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού. Μεταξύ αυτών η Μελιτόπολη και το Μπερντιάνσκ.

2

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο παλιό “Κυβερνείο της Ταυρίδας”

«Αυτές οι περιοχές αποτελούσαν πάντα ένα ενιαίο οικονομικό σύμπλεγμα με την Κριμαία, η οποία τροφοδοτούσε φαγητό στους τουρίστες που έφταναν στη Χερσόνησο», υπενθύμισε ο μόνιμος εκπρόσωπος του προέδρου.

Επισημαίνεται ακόμη ότι τώρα η Κριμαία και το Ντονμπάς συνδέονταν με χερσαίο διάδρομο. Στο πλαίσιο  της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» , ο δρόμος από την Κριμαία προς τη Μαριούπολη τέθηκε υπό έλεγχο.

Ria.ru

—https://www.olympia.gr/1471510/diethni/sti-notia-oykrania-archise-i-metadosi-rosikon-kanalion-kai-epivlithike-to-rosiko-royvli-stis-synallages/

The Hellenic Information Team

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.