Τετάρτη, Μαρτίου 16

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ : Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ…

Ειλικρινά δεν γνωρίζω, (καθότι η ταπεινότητα μου ουδόλως είναι μέλος των μυστικών υπηρεσιών) εάν οι Ουκρανοί εσκόπευαν να χτυπήσουν τις Ρωσικές αυτόνομες περιοχές του Ντονέσκ και του Λουνγκάσκ, (ίσως και με πυρηνικά) κι ο Πρόεδρος Πούτιν με την στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας, πολύ απλά το πρόλαβε! Ομοίως, ποσώς γνωρίζω, εάν το βαθύ κράτος των ΗΠΑ διατηρούσε στην Ουκρανία βιολογικά εργαστήρια, όπως αποδεδειγμένα πλέον η πρώην διοίκηση Ομπάμα τα

χρηματοδοτούσε τόσο στην Κίνα, όσο και αλλαχού. Αυτό όμως που ΟΛΟΙ ΜΑΣ γνωρίζουμε (πλην βεβαίως των…αντικειμενικών Ελληνικών media) είναι, ότι οι Ρωσόφωνοι κάτοικοι εξευτελίζονταν και βομβαρδίζονταν, ζώντας στα καταφύγια, κατά την διάρκεια των τελευταίων τουλάχιστον οκτώ ετών, αφού οι συμφωνίες του Μινσκ, ουδέποτε ετηρήθησαν!

Προφανώς, πίσω ΚΑΙ από αυτό το γεγονός κρύβονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, οι οποίες έριχναν νερό στον μύλο του…τακουνάτου Ζελένσκι, δίνοντας του την ψευδαίσθηση, ότι είναι άτρωτος, (αφού πρώτα του…σκανάρησαν το ψυχολογικό προφίλ του) ούτως ώστε να εντάξουν την Ουκρανία στην ομπρέλα της ΒορειοΑτλαντικής Συμμαχίας, το συντομότερο δυνατό. Η CIA υπετίμησε…τα μάλα την πυγμή του Προέδρου Πούτιν (λόγω της συνεχούς ανεκτικότητας του τελευταίου) και αγνόησε φωνές, όπως αυτή του Πρώην Υπουργού Κίσινγκερ και άλλων έμπειρων Αμερικανών αναλυτών, οι οποίοι…διερρήγνυαν ιμάτια, πως ενδεχόμενη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, ίσως σημάνει και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ένα ακόμη αδιαμφισβήτητο γεγονός, αναφερόμενο με κάθε επισημότητα από τα χείλη του Ρώσου Υπουργού Αμύνης λίγες ημέρες ΠΡΙΝ την Ρωσική στρατιωτική επέμβαση είναι, πως η Ουκρανία πρέπει να αλλάξει το υπάρχον αποπυρηνικοποιημένο καθεστώς της διότι είναι πολύ πιο κοντά στην παραγωγή πυρηνικών όπλων, από ότι το Ιράν ή η Βόρειος Κορέα! Ουδείς όμως παρετήρησε να επιβάλλονται κυρώσεις προς την Ουκρανία, από το…ειρηνοποιό βαθύ κράτος των ΗΠΑ , όπως έγινε με το…ταραχοποιό και…φθοροποιό Ιράν, για παράδειγμα! Εν τέλει, η άμεση επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία, ίσως να ΠΡΟΛΑΒΕ (και ουχί να άρχισε) έναν επικείμενο πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ διότι τόσο η Ουκρανία, όσο και η Γεωργία, (υπό την…αβάντα του ΒορειοΑτλαντικού Συμφώνου) είναι μαθηματικώς βέβαιο, ότι θα διεκδικούσαν από την Ρωσία εδάφη, που θεωρούν δικά τους (Ντονέσκ, Λουγκάσκ και Νότια Οσσετία, αντίστοιχα) και που η Ρωσία ουδέποτε θα τα παραχωρούσε!

Τα ανωτέρω όμως δεν φαντάζομαι να τα ακούσατε σε κάποιο από τα…έγκυρα (δυτικόδουλα, του κερατά) Ελληνικά media, έτσι δεν είναι;; Αντ’ αυτού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη της…δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης, φιμώνεται κατ’ εξακολούθηση κάθε αντίθετη φωνή προς το…πολιτικά ορθό, (θυμηθείτε λίγο και τον κορωνοίο) ενώ όλοι σχεδόν οι Ρωσικοί δίαυλοι έχουν καταργηθεί, με αποτέλεσμα να…καταπίνουμε αμάσητη την προπαγάνδα των Ουκρανών και του ΝΑΤΟ! Κατά τα άλλα, Ο ΠΟΥΤΙΝ είναι ο δικτάτορας!

Τέλος, υπάρχει μια δήλωση του Ρώσου Υπουργού Εσωτερικών, η οποία φρονώ, ότι είναι (κατ’ εμέ τουλάχιστον) ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για την χώρα μας, αφού τοποθετεί την Μαριούπολη ΕΝΤΟΣ των αυτόνομων περιοχών του Ντονέσκ και του Λουγκάσκ, (εντός των ιστορικών ορίων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο ΚΑΙ για την αναγνώριση Ελληνικής εθνικής μειονότητας, κάτι, που ουδόλως είχε λάβει χώρα έως τώρα, υπό τις αβλεψίες των Ελλήνων πολιτικάντηδων!

Θα μου πείτε βέβαια, ότι με τις…χμ, μαλαγανιές προς το ΝΑΤΟ, του παριστάνοντα τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος (ως ακραιφνής υπέρμαχος της αριστείας, θέλει να του βάλουν…άριστα στον έλεγχο τα αφεντικά του) κάναμε την Ρωσία ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ! Τουτέστιν, πάνε οι μειονότητες, ενώ η αφεντιά μας μια ζωή στο…μείον!

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .