Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

«Εδώ ο κόσμος καίγεται» και ο Κ.Μητσοτάκης μας στέλνει ανέμελα χαιρετίσματα από την… Σύρο!

Νέα τετραήμερη «απόδραση» του πρωθυπουργού εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία!

«Εδώ ο κόσμος καίγεται» και ο Κ.Μητσοτάκης μας στέλνει ανέμελα χαιρετίσματα από την… Σύρο!

Νέα τετραήμερη «απόδραση» του πρωθυπουργού εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία!

Με την Ευρώπη να βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολέμου, για πρώτη φορά από το τέλος του Β΄ΠΠ που όμοιό του μπορεί να μην έχει δει ο κόσμος μέχρι τώρα και με τους ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για να αποσοβήσουν μια μεγαλύτερη κρίση, ο Έλληνας πρωθυπουργός προτίμησε να πάει για τετραήμερο στην Σύρο!

Και όχι μόνο αυτό: Μας στέλνει  και τα χαιρετίσματά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η αλλόκοτη -τουλάχιστον- συμπεριφορά αυτή του  πρωθυπουργού  δεν δείχνει μόνο έλλειψη σοβαρότητας ειδικά από τη στιγμή που έχουμε και ένταση στο Αιγαίο, μόνο  εχθές είχαμε 60 παραβιάσεις της τουρκικής Αεροπορίας, αλλά επιπρόσθετα  χαρακτηρίζει και τo έλλειμμα ηγεσίας στη χώρα.

Μια έλλειψη η οποία βάζει σε κίνδυνο και την χώρα την ίδια με την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης αφενός να στείλει βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία θέτοντάς την στο «στόχαστρο» της Μόσχας και αφετέρου να παροπλίσει τα πλέον κρίσιμα οπλικά συστήματα της ΠΑ και του ΕΣ με την φράση του ότι "τα ρωσικά όπλα που διαθέτουν οι ΕΔ δεν είναι σημαντικά για την Εθνική Άμυνα".

Και οι διακοπές στην πρωθυπουργία συνεχίζονται. 

 

Kyriakos Mitsotakis
5 ώρες πριν

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στη Σύρο, είχα τη χαρά να βρεθώ στο Δημοτικό Σχολείο Βάρης Μάννα Σύρου. Τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων είναι η σημαντικότερη παρέμβαση που κάναμε στο σχολείο, ενώ με την πολιτική μας δίνουμε τη δυνατότητα για αυτονομία στους δασκάλους.

Στόχος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων είναι τα παιδιά να καλλιεργήσουν πολύτιμες δεξιότητες και να αποκτήσουν τριβή με σημαντικές θεματικές για τη ζωή και την κοινωνία, ήδη από τα χρόνια του νηπιαγωγείου.

Κατά τη φετινή σχο...

Δείτε περισσότερα
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.