Πέμπτη, Μαρτίου 31

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (31.03.2022) η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έφτασαν στη ΓΑΔΑ, για να της φέρουν πράγματα.

Και οι δύο φορούσαν κουκούλες, προσπαθούσαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Το μόνο που έιπαν, ήταν: «Αφήστε μας ήσυχες».

Η οικογένειά της στην Πάτρα είχε ήδη κάνει γνωστό ότι στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή και περιμένει τις εξελίξεις, αποκλείοντας οποιοδήποτε σενάριο να… της γυρίσει την πλάτη. Επιπλέον, άτομο από το στενό περιβάλλον της 33χρονης τόνισε στο pelop.gr πως ο σύζυγος της και πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά είναι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια. 



 

«Σε καμία περίπτωση (δεν μπορεί να τους έκανε κακό), τα υπεραγαπούσε, τα είχε συνέχεια μαζί της από μωρά, έβγαινε παντού κοντά τους, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο STAR. «Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι», πρόσθεσε.

Επίσης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή, η οικογένεια βιώνει μια τραγωδία, ενώ διέψευσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδειξε συναισθήματα για τον θάνατο των παιδιών της.

«Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, αλλά το έκανε στην Τζωρτζίνα, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελό της» ανέφερε. Σύμφωνα με όσα είπε, μάνα και κόρη, ακόμη κι όταν η δεύτερη έμεινε παραπληγική, επικοινωνούσαν με τα μάτια.

Επίσης, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απέρριψε το ενδεχόμενο η κόρη της να σκότωσε την Τζωρτζίνα για να κρατήσει τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

«Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να το κάνει μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κρατούσε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος» ανέφερε.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

https://www.newsit.gr/ellada/roula-pispirigkou-sti-gada-i-mitera-kai-i-aderfi-tis/3498165/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .