Κυριακή, Μαρτίου 27

Ώρα να δικαστούν ο Μητσοτάκης και η κοινοβουλευτική του ομάδα. Το σχέδιό τους για την καταστροφή της Ελλάδας

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής *   

Πριν διαβάσετε το παρόν άρθρο, διαβάστε πρώτα τι έλεγα στο άρθρο μου στις 19/3 με τίτλο «Συρία – Ουκρανία – Ελλάδα. Η απύθμενη ηλιθιότητα των Ελλήνων δημοσιολόγων – ειδικών ασχετολόγων», ώστε να υπάρχει το πληροφοριακό υπόβαθρο κατανόησης του σημερινού.

Να λοιπόν, που σιγά – σιγά πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται το σχέδιο που είχαν καταστρώσει και για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πολύ έγκαιρα. Η Γερμανία, με πρόσχημα τον ουκρανικό πόλεμο, αρχίζει να επανεξοπλίζεται, έστω και αργά και πολύ προσεκτικά, ώστε να μην κινήσει υποψίες. Το Δ΄ Ράιχ, με μπροστινό τον πράκτορά του, Μπαράκ Ομπάμα, αποφάσισε ότι το πετρέλαιο του Κατάρ, δηλαδή των Αδελφών Μουσουλμάνων, είναι «ηθικά» πιο αγνό από αυτό των Ρώσων και η Ευρώπη, ουσιαστικά διά του αερίου του Κατάρ, θα χρηματοδοτεί τον ISIS και την επόμενη Αραβική Άνοιξη.

Η Αίγυπτος, όπως είχαμε προειδοποιήσει, βρίσκεται ήδη σε δυσχερέστατη οικονομική θέση και ο πληθυσμός της αρχίζει να πεινάει πάλι, εξαιτίας των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία. Η Αραβική αυτή χώρα, πηγαίνει ξανά στο ΔΝΤ εσπευσμένα, για να ζητήσει τη χορήγηση ενός νέου δανείου. Ανώτατος Άραβας αξιωματούχος, με είχε προειδοποιήσει πέρυσι ότι, εάν πέσει η Αίγυπτος, μία χώρα με τεράστιο πληθυσμό και στρατό, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους στην Μέση Ανατολή και την Μεσόγειο. Εκεί πηγαίνουμε σιγά – σιγά, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Η Μέση Ανατολή, αποσταθεροποιείται ραγδαία, κατά το σχέδιο του Βερολίνου και του Μπαράκ Ομπάμα. Η νέα τάξη που ευαγγελίζονται, προϋποθέτει την παράδοση της Αιγύπτου, της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράκ, της Ιορδανίας, των Εμιράτων, της Λιβύης και της Συρίας στην αρχαία βεδουινική φυλή του Καταριανού Βασιλικού Οίκου, που έχει στενές ιστορικές σχέσεις και με άρχουσες φυλές του Ιράν. Αξιωματούχος του ΟΗΕ, σε δήλωσή του, έκανε λόγο για την επικείμενη κόλαση που θα ξεσπάσει επί της γης, από την επισιτιστική κρίση και την μετανάστευση, δηλαδή ότι οδεύουμε σε εποχές Mad Max, όπως ακριβώς προειδοποίησε το The Flag Report.


Η πείνα και ένας μεγάλος πόλεμος που θα ξεσπάσει στην Μέση Ανατολή, μετά την νέα συμφωνία – δώρο του Μπάιντεν στους Ιρανούς για τα πυρηνικά τους όπλα, θα δημιουργήσει τέτοια οικονομική κατάρρευση, τέτοια δυστυχία στους ανθρώπους, που όμοιά της δε θα έχουμε ξαναδεί. Εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών, θα ψάξουν καταφύγιο και τροφή στην Ευρώπη, με πρώτο σταθμό τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου.

Να λοιπόν, που δικαιωνόμαστε για άλλη μία φορά για την αιτία των πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Ελλάδα και κατέκαψαν την μισή χώρα. Γράφαμε στις 7/8/2021 στο άρθρο μας τίτλο «Η ωμή αλήθεια! Ποιοι και γιατί καίνε τη χώρα;», ότι καίνε τον τόπο, διότι ετοιμάζονται να φέρουν εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα. Ο Μηταράκης, σαν να ήξερε ότι πλησιάζει πόλεμος στην Ουκρανία και επίκειται επισιτιστική κρίση, δήλωσε ότι θα δεχθούμε εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς, για να απασχοληθούν στις αγροτικές καλλιέργειες! Ούτε βουλωμένο γράμμα να διάβαζε, ότι οι Ευρωπαϊκές χώρες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην αγροτική τους εφοδιαστική αλυσίδα, άρα θα χρειαστούν εργάτες – νεοαποικιστές, για να εντατικοποιήσουν την εγχώρια αγροτική παραγωγή.

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, όπως έκανε με τα εμβόλια, θα επικαλεστεί την νέα Μεσανατολική αστάθεια και σύγκρουση, ώστε να πείσει τον λαό να δεχθεί την πλήρη κατάληψη του τόπου τους, από Μουσουλμάνους πρόσφυγες. Θα κάνουν επίκληση στο ελληνικό φιλότιμο, που μας καλεί να μοιράσουμε το μισό μας καρβέλι με τον κάθε αναξιοπαθούντα, για να παραδώσουμε τη χώρα στους αποικιστές.

Η οικονομική και επισιτιστική κρίση, θα είναι το τέλειο άλλοθι για να παραδώσει το Βερολίνο διά των μαριονετών του, όλο τον Ευρωπαϊκό νότο στο Ισλάμ των Αδελφών Μουσουλμάνων. Η Γαλλία, που ήδη αντιμετωπίζει και εκείνη μεγάλο πρόβλημα από την παράνομη μετανάστευση, θα διαλυθεί ολοκληρωτικά και ένα ισχυρό και στρατιωτικά εξοπλισμένο Βερολίνο θα αναδειχθεί, ως η μεγάλη Ευρωπαϊκή δύναμη κατά το σχέδιο που είχε καταστρώσει ο Χίτλερ. Η συνθήκη των Βερσαλλιών και οι επιπτώσεις της, έδωσαν το άλλοθι στο Χίτλερ για να επανεξοπλιστεί. Το σημερινό άλλοθι επανεξοπλισμού της Γερμανίας, είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία. Είδατε πόσο βολικά, για τους Γερμανούς, η ιστορία επαναλαμβάνεται;


Δεν είναι τυχαίο, ότι χρησιμοποιούν νεο-ναζί στην Ουκρανία το Βερολίνο και ο Ομπάμα. Θέλουν να δείξουν σε όλο τον κόσμο, ότι αποτελούν την επιστροφή του ΡΑΙΧ! Έχουν την ψυχική ανάγκη να το φωνάξουν! Ο Μπαράκ Ομπάμα, στην επίσκεψή του στη Γερμανία, υπέβαλε τα σέβη του στα μνημεία του Γ΄ Ράιχ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Ο συγκεκριμένος πράκτορας, μετά την νίκη του Προέδρου Τραμπ και της πατριωτικής Αμερικής, δήλωσε με τεράστιο θράσος, ότι η Άγκελα Μέρκελ, είναι ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Εργαλειοποίησε τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, όπως ακριβώς έκανε και ο Χίτλερ. Ο Μπάιντεν, κατά την εορταστική επέτειο της αμερικανικής αποβάσεως στην Ευρώπη, δεν απηύθυνε ούτε έναν τιμητικό χαιρετισμό. Με το που ανέλαβε την εξουσία ήρε τους δασμούς που είχε βάλει ο Πρόεδρος Τραμπ στη Γερμανία, ουσιαστικά δίνοντάς της τα κεφάλαια για να επανεξοπλιστεί, σύμφωνα με το σχέδιο.

Είναι η πολιτική, γεωπολιτική και πολιτισμική ρεβάνς, που θέλει η Γερμανία για την ήττα της στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό! Το βλέπουν και οι Άραβες και οι Ισραηλινοί το που πηγαίνει η κατάσταση αυτή, όπως το βλέπουν και ορισμένοι Γάλλοι πατριώτες. Οι Αμερικανοί, αρχίζουν να βγάζουν, όπως έγινε το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, αργά και σταδιακά, τις τσίμπλες από τα μάτια τους και δε θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Είναι ώρα, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, δημοκράτες, αναρχικοί και φασίστες να βγάλουν από τα μάτια τους τις κομματικές και ιδεολογικές παρωπίδες και να δουν που μας οδηγεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η κοινοβουλευτική της ομάδα.

Πρέπει άμεσα να επανέλθει η θανατική ποινή, να οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο και αν αυτό τους καταδικάσει, να εκτελεστούν με μία σφαίρα στο κεφάλι!


Η πολιτική δεοντολογία, δε θα μας δώσει λύση. Όταν λέω πολιτική δεοντολογία, εννοώ την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία. Χρειάζεται λαϊκή κινητοποίηση και εθνική συστράτευση για να αποτραπεί η επαναφορά, στα παγκόσμια πράγματα, του Γερμανικού Ράιχ.

Κλείστε τις γ@μημ@νες τηλεοράσεις και ανοίξτε τα μάτια, διότι όχι μόνο θα πεινάσουμε και θα χάσουμε τη χώρα, αλλά θα αφανιστούμε ως Έθνος από το πρόσωπο της γης!

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .