Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

“Είμαι ελεύθερη και είμαι καλά” δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη με τον Βλάση Χολέβα στο πλευρό της

patouli_nyfh

Η Μαρίνα Πατούλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Βλάση Χολέβα κι αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι.

Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία.

Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη και στις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών για το αν είναι κανονικό ζευγάρι απάντησε:

«Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη.

Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή».

«Ο Βλάσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα… Είμαστε πάρα πολύ καλά», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.