Κυριακή, Μαρτίου 6

Ψάχνουν σε ποτάμι και λίμνη τη μητέρα που αγνοείται στην Ευρυτανία

dafnoula

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ευρυτανία για την 51χρονη μητέρα, που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3).

Δυστυχώς παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας στην Ευρυτανία παραμένουν στο σκοτάδι.

Όλοι φοβούνται ότι η 51χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι, αφού τα ρούχα της και το κινητό της βρέθηκαν στην όχθη του ποταμού Αχελώου, κοντά στο γεφύρι της Τέμπλας.

Στις έρευνες που συνεχίζονται στο ποτάμι, αλλά και στη λίμνη Κρεμαστών όπου καταλήγει ο Αχελώος, συμμετέχουν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία και τέσσερις δύτες της 6ης ΕΜΑΚ, με επικεφαλής τον Διοικητή της 7ης ΕΜΑΚ Χρήστο Πλουμάκη.

Η 51χρονη μητέρα από το χωριό Δαφνούλα Αγράφων, που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ειναι Αλβανικής υπηκοότητας και ήταν παντρεμένη στη Δαφνούλα, όπου διέμενε πολλά χρόνια.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/npE1sDmzwyI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .