Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Ψάχνουν σε ποτάμι και λίμνη τη μητέρα που αγνοείται στην Ευρυτανία

dafnoula

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ευρυτανία για την 51χρονη μητέρα, που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3).

Δυστυχώς παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας στην Ευρυτανία παραμένουν στο σκοτάδι.

Όλοι φοβούνται ότι η 51χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι, αφού τα ρούχα της και το κινητό της βρέθηκαν στην όχθη του ποταμού Αχελώου, κοντά στο γεφύρι της Τέμπλας.

Στις έρευνες που συνεχίζονται στο ποτάμι, αλλά και στη λίμνη Κρεμαστών όπου καταλήγει ο Αχελώος, συμμετέχουν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία και τέσσερις δύτες της 6ης ΕΜΑΚ, με επικεφαλής τον Διοικητή της 7ης ΕΜΑΚ Χρήστο Πλουμάκη.

Η 51χρονη μητέρα από το χωριό Δαφνούλα Αγράφων, που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ειναι Αλβανικής υπηκοότητας και ήταν παντρεμένη στη Δαφνούλα, όπου διέμενε πολλά χρόνια.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/npE1sDmzwyI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.