Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ

Όχι δεν είναι βλάκας ή ηλίθιος, μην τσιμπάτε!

Προδότης είναι!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ 

Το να ξεφύγει στον προφορικό λόγο ένα "κοίτη" αντί για "κοιτίδα", το δικαιολογώ. Λέγεται σαρδάμ και είναι σύνηθες σε όποιον εκτίθεται συχνά σε δημόσιο λόγο.
 
Όταν όμως επαναλαμβάνεται ΚΑΙ γραπτώς από τον επίσημο γραφιά υπηρεσίας (σιγά μην κάνει tweets μόνος του...) τότε το πράγμα βρωμάει στημένο επικοινωνιακό αντιπερισπασμό από επιτελείο!!!
 
Από τι;;
 
Από αυτό που ΔΕΝ θέλουν τώρα να προσέξεις. Μια άνευ προηγουμένου υποχώρηση σε όλα τα εθνικά θέματα (αποστρατιωτικοποιηση νησιών, μοίρασμα Αιγαίου και ΑΟΖ Αν. Μεσογείου, Κύπρος...) σαν μία ύστατη προσπάθεια για να κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα ντιλάκια που έχει δεσμευτεί στους χορηγούς του!
 
Όχι δεν είναι βλάκας ή ηλίθιος, μην τσιμπάτε!
Προδότης είναι!
 
Και άσε τα βλαμμένα να απειλούν με διαγραφές όσους δεν τσιμπάνε και τους γυρίζουν την πλάτη λέγοντας εδώ και καιρό ακριβώς αυτό.
 
Να ρωτήσω "τι δεν καταλαβαίνεις" ή δεν χρειάζεται πλέον;;

Όσο και να θέλει όμως να βάλει την Τουρκία στο παιχνίδι και στον EastMed δεν θα το καταφέρει. Φαίνεται ότι θα έχει άλλη χάραξη τώρα ο αγωγός ΕΔΩ...Ο Έρντο χθές ζήτησε over dinner τα συμφωνημένα με τον Μητσοτάκη από το 18. Και το αέριο του EastMed μέσω κατεχομένων της Κύπρου στο δίκτυο της Τουρκίας, προβάλλοντας πιθανή συμφωνία του με το Ισραήλ επί αυτού.

Ο Μητσοτάκης ξέρει ότι αν θα το κάνει, θα τον φύγουν βράδυ, αφού έτσι ξαναμπαίνουν οι Ρώσσοι ως κυρίαρχοι-ρυθμιστες στο ενεργειακό παιχνίδι! Λιτανείες κάνουν τώρα και οι δύο και τραγουδάνε "βάστα με να σε βαστώ πριν βρεθούμε στο γκρεμό". Capisci::

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.