Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Μαρία Γεωργιάδου για τον γιο της, Αλκιβιάδη:«Συνηθίζεται ο αποχωρισμός με το παιδί»

Μαρία Γεωργιάδου για τον γιο της, Αλκιβιάδη:«Συνηθίζεται ο αποχωρισμός με το παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε  η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», όσο και τον τον γιο της Αλκιβιάδη,καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στον γιο της εξομολογήθηκε:

«Συνηθίζεται ο αποχωρισμός με το παιδί, όταν σκέφτεσαι πάντα ότι είναι ευτυχισμένο, κάνοντας αυτό που θέλει. Η ευτυχία του παιδιού ή η απουσία του παιδιού. Η ευτυχία είναι πιο βαρύ πράγμα στη ζυγαριά. Δεν θες το παιδί δίπλα σου έτσι και έτσι, το θέλεις όπου θέλει εκείνο και ευτυχισμένο.»

Στη συνέχεια η Μαρία Γεωργιάδου πρόσθεσε:

«Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να πάω στην Αμερική, έκανα θέατρο. Πήγαινα λίγο και το καλοκαίρι ερχόταν ο Αλκιβιάδης. Έχω τη δυνατότητα να πάω και να μείνω λίγο παραπάνω, αλλά δεν θέλω να το παρακάνω γιατί ξέρω πόσο ωραία είναι η ελευθερία σε μια τέτοια ηλικία. Είναι μια αίσθηση ότι είμαι αυτοδύναμος και ακολουθώ τη ζωή που θέλω, δεν είμαι η μαμά μπάστακας. Πάντα μια μάνα ικανοποιείται να δίνει…».

Έχω τη δυνατότητα να πάω και να μείνω λίγο παραπάνω, αλλά δεν θέλω να το παρακάνω γιατί ξέρω πόσο ωραία είναι η ελευθερία σε μια τέτοια ηλικία. Είναι μια αίσθηση ότι είμαι αυτοδύναμος και ακολουθώ τη ζωή που θέλω, δεν είμαι η μαμά μπάστακας. Πάντα μια μάνα ικανοποιείται να δίνει…».

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.