Τρίτη, Μαρτίου 1

Μέχρι και οι Ταλιμπάν υπήρξαν διπλωματικότεροι απ τη χώρα μας

 

Το ανάξιο για ελευθερία και ανάξιο ίσως και για επιβίωση ανθρώπινο γένος, που μονίμως άγεται και φέρεται από τους επαγγελματίες της προπαγάνδας κι εξυπηρετεί συμφέροντα αλλότρια κι εχθρικά πρός την ύπαρξή του έχει αναπτύξει κάποιες αυτοκαταστροφικές ιδιότητες εδώ και αιώνες τις οποίες έχει πληρώσει, πληρώνει και θα πληρώσει πολύ ακριβά.

Ερμηνεύοντας διαστρεβλωμένα τα αίτια της κακοδαιμονίας του αναζητά

αποδιοπομπαίους τράγους και φταίχτες εκεί που δεν υπάρχουν, λειτουργώντας η μάζα των πολιτών, διαχρονικά ως χρήσιμος ηλίθιος για τα συμφέροντα των αφανών και ενίοτε εμφανών χειριστών του.

Σινοφοβία και μίσος πρός τους Κινέζους, που είχαν το θράσος να προοδεύσουν και να αναπτύξουν καλύτερη τεχνολογία απ αυτούς που τους προόριζαν για φτηνό εργατικό δυναμικό, τους Κινέζους που σε όλη τους την ιστορία ήσαν αμυνόμενοι και υπέφεραν από ανατολικούς και δυτικούς κατακτητές.

Μίσος πρός τους Ρώσους διότι σε πείσμα του παγκόσμιου συστήματος που θέλει να τους καταστήσει γραναζάκι στον δικό του μηχανισμό έχουν αντιστάσεις και υπερασπίζονται τη χώρα τους και προοδεύουν.

Ο μηχανισμός της προπαγάνδας δεν έχει ντροπή δεν έχει όρια και ξαναγράφει την ιστορία!

Μέχρι που ακούσαμε σήμερα στην τηλεόραση για τους ηρωϊκούς ...

Ουκρανούς που αντιστάθηκαν στην Γερμανική εισβολή, ενώ όλοι ξέρουμε ότι η Δυτική τουλάχιστον Ουκρανία συστρατεύτηκε με τους ναζί και πολέμησε εναντίον των Ρώσων.

Η σημερινή κυβέρνηση διατηρεί ναζιστικά τάγματα εφόδου τα οποία είναι υπεύθυνα για τον θάνατο χιλιάδων Ρωσόφωνων στις Ανατολικές επαρχίες. Οι Ρώσοι μιλάνε για 60 000 νεκρούς τα τελευταία 8 χρόνια. Γι αυτούς δεν ακούστηκε τίποτα ούτε συγκινήθηκε κανείς.

Μίσος, παραπληροφόρηση και φιλοπολεμικό πνεύμα απ αυτούς που κόπτονται για την ειρήνη.

Αγαπάμε την ειρήνη αλλά όχι όταν εμπλέκονται Ρώσοι.

Είναι φασίστας ο Πούτιν και όχι τα τάγματα των παραστρατιωτικών, που περήφανα φέρουν τα ονόματα των ταγμάτων του Β' Π. Π. κι επιδίδονται σε σφαγές Ρώσων.

Είναι ορθοπολιτικός ο θανάσιμος εναγκαλισμός της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ που εξαπλώνεται σε όλες τις πρώην χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας, παρά την συμφωνία να μην ενταχθούν γειτονικές πρός τη Ρωσία χώρες.

Όταν η πρώην Σοβιετική Ένωση εγκατέστησε πυραύλους στην Κούβα παρά λίγο να γινόταν παγκόσμιος πόλεμος και θα γινόταν αν ο σώφρων Κρουστσώφ δεν τους απέσυρε!

Σήμερα η Ρωσία δεν δικαιούται να αντιδράσει στην προοπτική να εγκατασταθούν Αμερικανική πύραυλοι εκεί που ήταν η πρώτη τους πρωτεύουσα!.

Κανείς δεν χαίρεται με την Ρωσική εισβολή.

Αυτό είναι σίγουρο αλλά φοβάμαι ότι δεν αφέθηκαν περιθώρια για την αποφυγή της.

Κάποιοι θέλουν πόλεμο και αυτοί δεν είναι οι Ρώσοι., Είναι αυτοί που ξαφνικά θέλουν να βάλουν στο ΝΑΤΟ την Φινλανδία και τη Σουηδία ολοκληρώνοντας τον θανάσιμο εναγκαλισμό της Ρωσίας.

Δεν πήγαν οι Ρώσοι στην Αμερική. Οι Αμερικανοί περικυκλώνουν τη Ρωσία..

Το λυπηρότερο απ όλα είναι ότι η χώρα μας επέλεξε να γίνει μέρος του προβλήματος εμπλεκόμενοι ευθέως και άνευ λόγου και όχι φωνή σωφροσύνης, που θα συνέβαλε στη λύση.

Πάλι θα βγούν κερδισμένοι οι διαχρονικά επιτήδειοι ουδέτεροι Τούρκοι.

Δεν διδαχτήκαμε τίποτα απ τον Κριμαϊκό πόλεμο στον οποίο συρθήκαμε με τραγικές συνέπειες.

Μέχρι και οι Ταλιμπάν υπήρξαν διπλωματικότεροι απ τη χώρα μας.....κρίμα.


Athanasio Theodorou

 http://wwwaristofanis.blogspot.com/2022/02/blog-post_28.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .