Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτηςΈκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Φίλιππος

Πού θα χιονίσει την Τετάρτη

Από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και τη Θράκης.

Σταδιακά οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο καθώς και στα ορεινά της Κρήτης. 

Το βράδυ θα χιονίσει στις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά
του βορείου Αιγαίου.

Οι χιονοπτώσεις την Πέμπτη

Την Πέμπτη οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν τα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, τις πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου και μέχρι το απόγευμα τις πεδινές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Χιόνια και το Σαββατοκύριακο

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Ε.Μ.Υ.

ΣΧΟΛΙΟ : Η μέρχι τώρα εικόνα δείχνει ότι κι ο υπόλοιπος Μάρτης θα έχει κρύο για την εποχή !!!

Θα βρισκόμαστε, σχεδόν μονίμως ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Μάρτη, σε μια σταθερή ροή ψυχροτέρων αερίων μαζών,- το κύμα ψύχους που θα μας απασχολήσει από σήμερα, φυσικά θα καταρεύσει από Κυριακή-Δευτέρα και έπειτα, αλλά δεν θα διαλυθεί- από την Ρωσία, δια μέσου της Μαύρης Θάλασσας και την περιοχή μας.

Θα αργήσουμε, όπως όλα δείχνουν, να δούμε τις κλασικές ανοιξιάτικες θερμοκρασίες των 18-20 βαθμών, οι οποίες θα μας απαγκιστρώσουν και από την ανάγκη θέρμανσης.

Οι βοριάδες τέλος, φαίνεται πως θα παραμείνουν κυρίαρχοι μέχρι και τα τέλη του μήνα στα πελάγη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.