Δευτέρα, Μαρτίου 21

Οι «κακοί» Ρώσοι αύξησαν τις εξαγωγές φυσικού αερίου για να μην ΞΕΠΑΓΙΑΣΕΙ η Ελλάδα και η Ευρώπη

Όπως αναφέρει η Ρωσική Gazprom:

«Στις 1-15 Μαρτίου, σε σχέση με ανάλογη περίοδο πέρυσι, οι εξαγωγές φυσικού αερίου σε 9 ευρωπαϊκές χώρες αυξήθηκαν, ειδικότερα, στην Ελλάδα – κατά 34,6%, στην Ιταλία – 51,7%, στην Πολωνία – 71,8%, στην Κροατία – 110,9%,  στη Βουλγαρία – 24,4%.

Συνολικά, στις 1-15 Μαρτίου, οι εξαγωγές αερίου της Gazprom στις δυτικές χώρες αυξήθηκαν σε σχέση με την ίδια περίοδο του Φεβρουαρίου κατά 15,6%, και του Ιανουάριου – κατά 38,9%.

Οι εξαγωγές του φυσικού αερίου προς την Κίνα αυξάνονται μέσω του αγωγού Power of Siberia στο πλαίσιο της διμερούς μακροπρόθεσμης σύμβασης με την CNPC».

Οι «κακοί» Ρώσοι λοιπόν έχουν αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου για να μην ΞΕΠΑΓΙΑΣΕΙ η Ελλάδα και η Ευρώπη.

Είδατε να το λένε πουθενά τα κανάλια;;;

Μας λένε ότι είμαστε μάγκες και κάνουμε εμπάργκο στους Ρώσους.

Χωρίς Ρωσία, η Ευρώπη είναι τελειωμένοι. Τα τρωκτικά των ΗΠΑ το ξέρουν και χτυπούν ουσιαστικά την Ευρώπη και τον Πούτιν, έχοντας γραμμένη κανονικά και την Ουκρανία και τους Ουκρανούς, χρησιμοποιώντας την μαριονέττα τους τον πρώην και νυν ηθοποιό Ζελένσκυ, που από κωμωδία το γύρισε σε τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .