Τρίτη, Μαρτίου 1

Ίδρυση πολιτικής κίνησης με τίτλο «Εθνική Συμφωνία» από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχωρά στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εθνική Συμφωνία».

Ο Κ.Μπογδάνος φιλοδοξεί να τοποθετηθεί μεταξύ της εθνικιστικής δεξιάς και της κεντροδεξιάς.

Το προσκλητήριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο κεντρικό ξενοδοχείο που θα γίνει η παρουσίαση, μιας και οι τρεις φαίνεται να έχουν στα σπάργανα εκλογική συνεργασία.

Προσκεκλημένα θα είναι στελέχη που προέρχονταν από τη ΝΔ και πλέον είναι εκτός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κ.Μπογδάνος την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις Βρυξέλλες ως ομιλητής, και μόνος Έλληνας εκπρόσωπος, σε συνέδριο που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκή Συντηρητικό Κόμμα (ECR) και το αμερικανικό think tank Edmund Burke Foundation.

Στις Βρυξέλλες ο κ. Μπογδάνος συναντήθηκε επίσης και τον Ουκρανό πρέσβη στην Ε.Ε., ενώ έκανε και επαφές με στελέχη του ευρύτερου συντηρητικού χώρου.


  • Στις Βρυξέλλες ο κ. Μπογδάνος συναντήθηκε επίσης και τον Ουκρανό πρέσβη στην Ε.Ε., ενώ έκανε και επαφές με στελέχη του ευρύτερου συντηρητικού χώρου.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/konstantinos-mpogdanos-idryei-ti-nea-politiki-kinisi-ethniki-symfonia-me-poia-onomata-tha-synergastei/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .