Τρίτη, Μαρτίου 29

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γίνεται εκδότρια βιβλίων


Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προσθέτει άλλη μια ιδιότητα στο βιογραφικό της: εκδότρια βιβλίων.
Η ηθοποιός, επιχειρηματίας, παραγωγός και σχεδιάστρια συνεργάζεται με την ανεξάρτητη εκδοτική εταιρεία Zando για την κυκλοφορία βιβλίων υπό τον δικό της εκδοτικό οίκο, SJP Lit.
«Με τεράστια υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνω την κυκλοφορία του νέου μου εκδοτικού οίκου, SJP Lit», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. «Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στον κλάδο των βιβλίων, σε συνεργασία για άλλη μια φορά με τη σπουδαία Μόλι Στερν και τη λαμπρή ομάδα που έχει δημιουργήσει στη Zando»

.

Η Πάρκερ ανάρτησε την ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία της, στην οποία εμφανίζεται να διαβάζει το μυθιστόρημα «The Catcher in the Rye» (Ο Φύλακας στη Σίκαλη) του Τζερόμ Ντέιβιντ Σάλιντζερ.

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Zando, όταν δημιούργησαν μαζί μια λέσχη βιβλίου και στη συνέχεια τη SJP for Hogarth, σειρά βιβλίων μυθοπλασίας το 2016. «Το αυθεντικό πάθος και η προσήλωση της Σάρα Τζέσικα στα βιβλία ήταν εδώ και πολύ καιρό πηγή βαθιάς έμπνευσης για μένα και φάρος για την αποστολή της Zando» ανέφερε η Μόλι Στερν.
«Το να διαβάζεις, να ανακαλύπτεις και να συζητάς μαζί της για νέες συναρπαστικές φωνές είναι μια από τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής» υπογράμμισε.

«Δεν κρύβω την αφοσίωσή μου στα βιβλία, τον απαραίτητο ρόλο που παίζουν στη ζωή μου και τον ατελείωτο θαυμασμό μου για τους συγγραφείς και τους αφηγητές» τόνισε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε δήλωσή της.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που συμμετέχω στη διαδικασία να βοηθήσω τους αναγνώστες να αποκαλύψουν τα νέα αγαπημένα τους βιβλία και συγγραφείς, ένα έργο που δεν το παίρνω ελαφρά και θα τείνω να το κάνω έντονα» ανέφερε.

 /kontologis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .