Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Δ.Τ. Η Clip News στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» στη Θεσσαλονίκη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Clip News στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

 

Εργαζόμενοι και στελέχη μαγείρεψαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ευάλωτους κοινωνικά συνανθρώπους μας

Στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαρτίου εργαζόμενοι της Clip News. Σκοπός ήταν η υποστήριξή τους στη δράση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», μια πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που ξεκίνησε από την Αττική και έχει εξαπλωθεί σε αρκετά μέρη της χώρας.

 

Η Clip News, στο πλαίσιο των ενεργειών της για ουσιαστική προσφορά, θέλησε να χορηγήσει το κόστος των υλικών για το γεύμα της ημέρας, αλλά και να συνεισφέρει στην προετοιμασία του. Έτσι, στελέχη και εργαζόμενοι μαγείρεψαν μαζί με τους εθελοντές της πρωτοβουλίας για ευάλωτους κοινωνικά ανθρώπους συντρώγοντας μαζί τους.

 

Η Κατερίνα Κεχαγιά, VP Media Intelligence & Marketing της Clip News, σημειώνει: «Δεν υπάρχει πληρέστερο συναίσθημα από αυτό της προσφοράς. Προσπαθήσαμε να απαλύνουμε έστω και λίγο την δύσκολη καθημερινότητα συνάνθρωπων μας και ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” Θεσσαλονίκης που δέχτηκαν με χαρά αυτή μας τη συμμετοχή».


 

Από την πλευρά της, η curator της δράσης στη Θεσσαλονίκη, Ειρήνη Μπουντούκη, απευθύνοντας παράλληλα το δικό της κάλεσμα, τονίζει: «Μαγειρεύουμε με σεβασμό και αλληλεγγύη, τρώμε και ζούμε όλοι μαζί! Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη! Άλλωστε το φαγητό είναι αγάπη και η αγάπη είναι για να μοιράζεται».

 


Η Clip News σχεδιάζει αντίστοιχες μελλοντικές ενέργειες στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παροτρύνοντας συνεχώς τους εργαζομένους της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ενεργή συμμετοχή.

 

Σχετικά με την Clip News

Η εταιρεία Clip News Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς Media Analysis και Monitoring από το 1992, παρέχοντας απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Το 2002, η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), προσφέροντας υπηρεσίες monitoring από όλο τον κόσμο.

 

Επικοινωνία

Clip News

Νίκη Αξιώτη

Communications & Content Manager

Email: axioti@clipnews.gr

Τηλ: 210 70 11 143

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.