Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ DNR – ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ! “ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!” ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – Η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

εξξξξ

“Τα εθνικιστικά Τάγματα στη Μαριούπολη δεν έχουν παρά 2 επιλογές.Ή να παραδοθούν ή να πεθάνουν. Δεν έχουν πουθενά να πάνε”. Αυτό δήλωσε ο Eduard Basurin αναπληρωτής διοικητής του DNR της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Αυτό σημαίνει πως έχουν κλείσει όλοι οι δίοδοι διαφυγής, απόλυτη πολιορκία των Αζοφιστών.

Η εθνική πολιτοφυλακή της DNR κατέστρεψε τη βάση του Αζόφ στην αριστερή ακτή της Μαριούπολης

Oι δυνάμεις των νεοναζί του “Azov” στην περιοχή της λεωφόρου Pobeda στην αριστερή ακτή της Μαριούπολης εξαλείφθηκε ως αποτέλεσμα χειρουργικού χτυπήματος. Το πυροβολικό βάλει κατά των δυνάμεων των εθνικιστών στη Μαριούπολη.

Το μαιευτήριο…και η μαιευτική Σωκρατική μέθοδος .. της αλήθειας!

Το μαιευτήριο δεν λειτουργούσε από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι γιατροί εκδιώχθηκαν από μαχητές του Εθνικιστικού Τάγματος Αζόφ.
Στις 8 Μαρτίου, σε συνέντευξή του στο Lenta.ru, ο γιος ενός από τους υπαλλήλους του μαιευτηρίου είπε ότι «τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, ένστολοι ήρθαν στο μαιευτήριο όπου εργάζεται η μητέρα του. Οι στρατιωτικοί διέλυσαν το μαιευτήριο και έστησαν σημεία βολής στο κτίριο. “
Τα λόγια του επιβεβαιώνονται από εικόνες που δημοσιεύτηκαν από ουκρανικά κανάλια από το εσωτερικό του μαιευτηρίου μετά τον βομβαρδισμό. Κατεστραμμένα έπιπλα και σπασμένα τζάμια είναι ορατά, αλλά δεν υπάρχουν πτώματα νεκρών. Αν υπήρχαν γυναίκες και παιδιά μέσα, τότε οι σκληρές εικόνες σίγουρα θα είχαν διαδοθεί σε όλο τον κόσμο..Παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ούτε ένας νεκρός…

dimpenews.com

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%91%ce%a6%ce%95%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%a4%ce%9f-%ce%9c%ce%97%ce%9d%ce%a5%ce%9c%ce%91-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-dnr-%ce%94%ce%9f%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%95-%ce%a4%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%a3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.