Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

H Κάτια Δανδουλάκη εξηγεί γιατί δεν θα παραστεί στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη

H Κάτια Δανδουλάκη εξηγεί γιατί δεν θα παραστεί στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη

Με μια δήλωση στην εκπομπή «Πρωινό» η Κάτια Δανδουλάκη εξήγησε γιατί δεν θα παραστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Θυμίζουμε πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε μία παράσταση όπου συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά από καταγγελία νεαρής ηθοποιού για ανάρμοστη συμπεριφορά, η κ. Δανδουλάκη αποφάσισε να διώξει από την παράσταση τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω.

Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ανδρουλάκη.

Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ανδρουλάκη.

https://www.govastileto.gr/lifestyle/h-katia-dandoulaki-den-8a-parasti-sto-dikastirio-tou-petrou-filippidi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.