Τρίτη, Μαρτίου 29

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΠΩΣ Η ISIS – ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!

wom

Λιθοβολισμός ολόγυμνης κοπέλας από διεστραμμένους Ουκρανούς ναζιστές! Η απόλυτη φρίκη… Διεστραμμένοι Ουκρανοί ναζιστές στρατιώτες ή παραστρατιωτικοί Τάγματα Θανάτου βασανίζουν νεαρή κοπέλα για τα φρονήματά της. Την έχουν ολόγυμνη με κατεβασμένο στα πόδια το εσώρουχο περιλουσμένη με πράσινη μπογιά σε πρόσωπο απόκρυφα μέρη σώματος και πόδια. Τα χέρια της φέρουν χειροπέδες. Την λιθοβολούν όπως οι τζιχαντιστές. Καταματωμένη… Ζελένσκηδες Ναζήδες…. βιαστές βασανιστές


Εγέρθητι και χειροκροτήστε τον Αρχιβασανιστή Ανθρωποφύλακα Ζελένσκι!!

ΖΕΛΕΝΣΚΙ SS ΒΙΑΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ

wom

ΝΑΤΟική Χούντα το καθεστώς Ζελένσκι…Άνανδροι Ανθρωπόμορφα κτήνη…

Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει έναν Ουκρανό νεοναζί δήμιο να σκοτώνει έναν άμαχο σε στυλ ISIS – αργά, μεθοδικά, με ευχαρίστηση – χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι..

nazi1

Κάποια μέσα ταυτοποιούν τον δήμιο ως τον Ruslan Mironyuk, ένα ντόπιο που ζει στη Vinnitsa ενώ ισχυρίζονται πως το θύμα μπορεί να είναι και Ρώσος στρατιώτης αιχμάλωτος…

Ουκρανοί στρατιώτες Ναζί έβγαλαν με μαχαίρι τα μάτια νεαρού αιχμάλωτου Ρώσου στρατιώτη που τον λένε Πέτρο. Βασανιστήρια.Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου από τις συμμορίες των ΝΑΤΟ-ΕΕ. Ζελένσκηδες…..

Αντίστοιχα βασανιστήρια έκαναν οι ισλαμιστές Τστσένοι τρομοκράτες που και τότε υπεράσπιζε η Δύση στο ρωσοτσετσενικό πόλεμο. Κουβάδες γεμάτοι με μάτια Ρώσων στρατιωτών.. Στη Συρία στη Λιβύη στο Ιράκ στην Τσετσενία στα Βαλκάνια η Δύση συνασπιζόταν πάντα με τους ισλαμιστές και όχι τις εκεί μετριοπαθείς δυνάμεις..

nazi2

Πηγή: dimpenews.com

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%a1%ce%9f%ce%9a%ce%a1%ce%9f%ce%a4%ce%97%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%91%ce%a1%ce%a7%ce%99%ce%92%ce%91%ce%a3%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%96%ce%95%ce%9b/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .