Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΑΡΘΡΟ spoof - ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ (σε ΑΝΕΓΚΥΡΟ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟ): ΤΟΣΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ!

Σε επικοινωνία μου μέσω διοράσεως με τον γέρο του Μοριά για να πάρω δήλωσή του για την 201η επέτειο 25ης Μαρτίου 1821 τον βρήκα θαλερό και χειμαρρώδη όπως πάντα αλλά σε ιδιαιτέρως ζοφερή διάθεση.

Στην ερώτησή μου για το λόγο απάντησε:


Εμείς οι αγωνιστές της ελληνικής επαναστάσεως του 1821 διακινδυνεύσαμε τις ζωές μας για να διώξουμε τους ξένους από την Ελλάδα και σήμερα η χώρα έχει περισσότερους από τότε και μάλιστα απ’ όλες τις φυλές του κόσμου!


Μάλιστα οι κυβερνήτες της χώρας όχι μόνο δεν αντιδρούν, αλλά δηλώνουν ότι αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύονται!
Καμία σχέση με την Ελλάδα που ονειρευόμασταν εμείς!


Τα άτομα που διοικούν σήμερα την χώρα είναι απλά οι κοτζαμπάσηδες της εποχής μου, που 200 χρόνια μετά αλλάξανε αφεντικά κι αντί για τους Οθωμανούς δουλεύουνε για τους… ακατανόμαστους (μου τους κατονόμασε αλλά δεν τους κατονομάζω επειδή φοβάμαι).


Γι’ αυτό ρισκάραμε τις ζωές μας; Για ν’ αλλάξει το έθνος και ο κόσμος αφεντικά, που βλέπουν τις χώρες σαν επιχειρήσεις και μετακινούν τους σκλάβους του μεροκάματου;


Αν ζούσα σήμερα θα ήμουνα φυλακή ως ρατσιστής, υποκινητής μίσους κτλ!


Αν ξεκινάγα τον αγώνα σήμερα για να διώξουμε τους ξένους από την χώρα θα με καταδικάζανε σε θάνατο ξανά!


Πιστεύω μάλιστα ότι σήμερα δεν θα βρισκόντουσαν ούτε οι 2 από τους 5 δικαστές να μειοψηφήσουν!


Είμαι πεπεισμένος ότι η πρώτη που θα έριχνε την ψήφο της να με καταδικάσει όταν ήταν μεγαλοδικαστίνα θα ήταν η πρόεδρος της μοντέρνας ‘Ελληνικής Δημοκρατίας’ (που δεν είναι ούτε το ένα ούτε τ’ άλλο)!


Δεν βλέπεις πόσοι από δαύτους τους μεγαλοδικαστές φίλους της είναι ευρύπρωκτοι (αλλιώς τους αποκάλεσε αλλά εγώ χρησιμοποιώ τον αριστοφανικό όρο) και το χειρότερο κρυφοί;


Τι δικαιοσύνη περιμένετε από δαύτους ωρέ;


Αυτοί κυνηγάνε αυτούς που θέλουνε να διώξουνε τους ξένους επειδή αυτοί τους… βολεύουν (πάλι ο γέρος χρησιμοποίησε διαφορετική λέξη)!


Εγώ δεν αγωνίστηκα γι’ αυτά αλλά για τα αντίθετα!

https://fantastikanea.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.