Πέμπτη, Μαρτίου 3

Ο Κωνσταντάρας έβγαλε στη φόρα τα… άπλυτα του «Survivor»

Τα μυστικά του «Survivor» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στους followers του στο Instagram. Παίζοντας μαζί τους το «Q&A» το βράδυ της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος του Open, ο οποίος έμεινε στο reality 52 ημέρες και επέστρεψε στην Ελλάδα 15 κιλά πιο αδύνατος, πλην όμως με περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό του, αφού, όπως έχει αποκαλύψει, η αμοιβή του ήταν πολύ καλή, έλυσε πολλές από τις απορίες τους για τα… backstage σκηνικά στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Αν αναρωτιέστε αν τελικά κάνουν ντους στο «Survivor» με σαμπουάν και αφρόλουτρο, η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα ήταν «όχι» με πολλά θαυμαστικά. Επιπλέον αποκάλυψε ότι όσοι ήταν καπνιστές αναγκάστηκαν να κόψουν αυτή τη βλαβερή συνήθεια. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες είχαν στην κατοχή τους οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, όπως και χαρτί υγείας, παρόλο που πήγαιναν για την ανάγκη τους στο δάσος και όχι σε κάποια τουαλέτα. Όπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος, οι συμμετέχοντες στο reality δεν έχουν ρολόι, αλλά τον ίδιο δεν τον προβλημάτισε αυτό. Απεναντίας, ευχαριστήθηκε την αποχή από ρολόγια, κινητά και social media. Εκείνο που δεν ευχαριστήθηκε ήταν ο ύπνος, τονίζοντας πως στο συγκεκριμένο θέμα δυσκολεύτηκε πολύ. Όσο για την πιο ωραία στιγμή της ημέρας για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, αυτή ήταν όταν έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.

Τέλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε ότι μετά το «Survivor» δεν θα πήγαινε σε άλλο reality, ενώ έδειξε την προτίμησή του στον Αρη Σοϊλέδη και τον Απόστολο Ρουβά για την κατάκτηση του επάθλου, καθώς ήταν δύο άνθρωποι με τους οποίους ήρθε πιο κοντά στο παιχνίδι.

 .newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .