Παρασκευή, Μαρτίου 25

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! Στην Βουλή θα μιλήσει ο φιλοναζιστής Ζελένσκι, vid

 Θα γίνει γνωστή η ημερομηνία...

Με τον πρόεδρο της Ουκρανίας μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Ουκρανίας να… συγχαίρει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, ο ο κ. Μητσοτακης απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ζελένσκι να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων. Η ημερομηνία της ομιλίας του Προέδρου της Ουκρανίας θα οριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα δια της διπλωματικής οδού, δίνοντας ακόμα ένα σημάδι ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ στην Ρωσία, η οποία βοηθούσε με τις φωτιές το καλοκαίρι.


Σε αυτό το σημείο αξίζει να δει κάποιος εκ νέου τον Ζελένσκι, νυν πρόεδρο της Ουκρανίας να κάνει λόγο, πριν εκλεγεί, για την ανάμειξη Αμερικανών μισθοφόρων στην Ουκρανία και να λέει, κάνοντας αναφορά στον διεθνιστή Ομπάμα, πως «η Ουκρανία είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ».


Στην συνέχεια χαιρετάει, με διάθεση ειρωνείας, ναζιστικά, προκειμένου να θίξει την συμμετοχή των ΝΕΟΝΑΖΙ σε όλο αυτό. Αφότου εξελέγη όμως, ξέχασε τι είχε πει και έφτασε στο σημείο να δηλώσει: «Δεν είναι όλοι εκπρόσωποι του ανθρώπινου είδους. Υπάρχουν και όντα», εννοώντας προφανώς τους Ρώσους και τους Έλληνες του Ντονμπας, όπου εκεί οι Ουκρανοί ναζί σκότωσαν τουλάχιστον 14.000».


Θυμηθείτε το βίντεο:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .