Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Δελτίο Τύπου για Β2Β Travel & M.I.C.E. Event Athens 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου Brown Hotels στην Αθήνα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΘΕΜΑ: Respond On Demand - Το Β2Β Travel & M.I.C.E. Event ATHENS έρχεται τον Οκτώβριο στα Brown Hotels στην Αθήνα

Η εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand , προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση συνεργασίας με την αλυσίδα των Brown Hotels στην Αθήνα. Συνεχίζοντας την 10ετή επιτυχημένη πορεία διοργάνωσης του B2B Travel & M.I.C.E. Event Thessaloniki,  ανοίγει τους ορίζοντες της και στην Αθήνα με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων  Aria Pr.

Για ένα διήμερο (31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου) εκπρόσωποι αξιόπιστων τουριστικών γραφείων του εξωτερικού θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα στο Brown Acropol Hotel ,  προκειμένου να γνωρίσουν - Β2Β συναντήσεις σε ένα αμιγώς επαγγελματικό περιβάλλον - εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και να διερευνήσουν δίαυλους συνεργασίας.

Ο στόχος και το όραμα της Respond On Demand από την ίδρυσή της, είναι η ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα. Σε αυτό τον άξονα, με όχημα τα Β2Β workshops που οργάνωνε με μεγάλη επιτυχία μέχρι το 2020 σε πρωτεύουσες χωρών της Ευρώπης,  έχει χτίσει την τελευταία δεκαετία ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με σημαντική  μερίδα τουριστικών γραφείων διεθνώς. 

Αυτή τη στιγμή η διοργάνωση είναι στη φάση επιλογής των buyers που θα συμμετέχουν και εντός των ημερών θα αρχίσει και η επικοινωνία με τους Ελληνες προμηθευτές  για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους. Οι θέσεις συμμετοχής θα είναι μόνο 35 προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο οργανωτικά αποτέλεσμα Β2Β συναντήσεων. Για όσους δεν προλάβουν έγκαιρα την συμμετοχή τους, θα υπάρξει και πρόγραμμα χορηγιών μέσω των οποίων θα μπορείτε να προβάλετε την εταιρεία  και τις υπηρεσίες σας με τα ανάλογα ανταποδοτικά οφέλη.

Η ομάδα της Aria Pr, ως συνεργάτης της Respond On Demand, θα συνδράμει στον τομέα των χορηγιών, της προβολής  και στη διοργάνωση κάποιων παράλληλων εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Respond On Demand Ltd.

Β2Β Travel & M.I.C.E. Event ATHENS 

http://b2btravelevent.com/

director@b2btravelevent.com 

 

Angelos Samolis (Mr)

Business Development Associate


Αγγελος2

E-mail: angelos.samolis@ariapr.gr; samolis.angelos@gmail.com

Website: https://www.ariapr.gr/

LinkedIn: Angelos Samolis

Facebook: Samolis Angelos

Twitter: @samolisangelos

Viber / What’s app:  +306948892592

 

Skype:  samolis.angelos
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.