Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια»

 «Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε»

Η Ρένια Λουιζίδου γνωρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάτρου καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί στην σειρά «οι Απαράδεκτοι».

Για την συνεργασία που είχε με τον προφυλακισμένο ηθοποιό-σκηνοθέτη είχε αναφερθεί σε παλιότερη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν άνθρωπο με εκρήξεις, νευρικό, πιεστικό και αυταρχικό.

Με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» και αποκάλυψε πως τα τελευταία 20 χρόνια απέφευγε να συνεργαστεί μαζί του.

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαντούχος με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος»

«Εγώ δεν πρόλαβα να δω από τον Πέτρο πιο ακραίες καταστάσεις. Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις, δεν θέλω. Από κάποιο σημείο και μετά… είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν θέλω», τόνισε.

 https://www.newsbreak.gr/lifestyle/316060/renia-loyizidoy-petro-filippidi-den-tychaio-de-synergastika-teleytaia-20-chronia/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.