Σάββατο, Απριλίου 2

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος πούλησε διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς 250.000 ευρώ - Η Ρούλα την επισκεπτόταν σαν ανιψιά της

roula-manos-0

Την πληροφορία έκανε γνωστή  δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» - Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα  εχθρική  συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στην 69χρονη σπιτονοικοκυρά -  «Τι έγινε τώρα, όλα τα παίρνει ο Μάνος; Γιατί να μην γραφεί και ένα σπίτι σε εμένα;» φέρεται να έλεγε η 33χρονη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια. Η υπόθεση προχωράει με γοργούς ρυθμούς και κάθε μέρα βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία.

Στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” βγήκε σήμερα ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος μίλησε για τις νέες εξελίξεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε και μια πληροφορία που έχει πως ο Μάνος είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος εξήγησε επίσης πως η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως μεταφέρει την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν την έχει διασταυρώσει ακόμη, ωστόσο είπε πως οι χρόνοι συμπίπτουν με τα εξής από δω και πέρα: «Ένας υπάλληλος των 1.000 ευρώ δεν μπορεί να αγοράζει μηχανή, αυτοκίνητο, όργανα μουσικής για το στούντιο. Είχαν ευεργετηθεί τα δύο παιδιά από την σπιτονοικοκυρά, ωστόσο άλλαξε κάποια στιγμή η συμπεριφορά τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση ότι η 69χρονη είχε υποσχεθεί στον Μάνο ότι θα του έγραφε τα δυο σπίτια -και εκείνο στο οποίο έμενε η ίδια, αλλά και αυτό που έμενε το ζευγάρι. Εδώ υπάρχει η σύγκρουση ανάμεσα στη Ρούλα και τον Μάνο» προσέθεσε.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια εξήγησε πως ακούγεται από τον περίγυρο της οικογένειας ότι η Ρούλα είχε τις εξής σκέψεις: «Τι έγινε τώρα, όλα τα παίρνει ο Μάνος; Γιατί να μην γραφεί και ένα σπίτι σε εμένα;».

Ακόμη, ο ίδιος τόνισε πως ο μόνος άνθρωπος που επισκεπτόταν τη 69χρονη ήταν η Ρούλα και μάλιστα σαν ανιψιά της. «Η τσαούσα της υπόθεσης ήταν η Ρούλα, η οποία μπορούσε να κάνει εκβιασμούς» είπε ο δημοσιογράφος.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η 69χρονη έφυγε από τη ζωή, υπό συνθήκες που διερευνώνται, το ζευγάρι δεν ξαναπλήρωσε ενοίκιο. Έμενε δωρεάν στο σπίτι, καθώς η γυναίκα δεν είχε παιδιά και ο σύζυγός της είχε πεθάνει, ενώ μετά και τον δικό της θάνατο δεν εμφανίστηκαν κληρονόμοι.

Η γυναίκα είχε γνωρίσει τον Μάνο Δασκαλάκη από παραγγελίες φαγητού, όταν εκείνος δούλευε delivery, τον είχε συμπαθήσει και είχαν συμφωνήσει να μείνει στο ισόγειο της οδού Μπιζανίου μαζί με τη σύντροφό του, που ήταν τότε έγκυος στην Τζωρτζίνα.

Η 69χρονη είχε κινητικά προβλήματα, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας γι’ αυτό ο Μάνος τη βοηθούσε σε οικονομικά ζητήματα. «Όσο ζούσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού επειδή ήταν ανήμπορη λόγω προβλημάτων υγείας, είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο να εισπράττει τη σύνταξή της ώστε να διαχειρίζεται τα χρήματα και κάποια έξοδα που είχε» τόνισε ακόμη ο δημοσιογράφος του pelop.gr.

https://www.protothema.gr/greece/article/1228759/nea-apokalupsi-o-manos-daskalakis-poulise-diamerisma-tis-spitonoikokuras-axias-250000-euro-i-roula-tin-episkeptotan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .