Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Κλειδώνουν οι εκλογές στις 29 Μαΐου; – Έντονη φημολογία στα πολιτικά γραφεία

 Η τελευταία ευκαιρία για τη ΝΔ για να αποφύγει την συντριβή

Επιστρέφει εκ νέου το σενάριο για εκλογές στις 29 Μαΐου για να διακοπεί η δημοσκοπική «κατρακύλα» του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και πριν συνειδητοποιήσει

μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας ότι η διαβίωσή της λόγω της ακρίβειας θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.

Υπάρχουν κάποιοι σοβαροί λόγοι που θα μπορούσαν να αποδώσουν πολιτικό κέρδος στη Νέα Δημοκρατία εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκήρυσσε εκλογές στο τέλος του Mαΐου.

Πλέον οι πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολλές και τα «καμπανάκια» που του χτύπησαν οι δημοσκόποι… ακούστηκαν στο Μαξίμου. 

Η τελευταία φράση είναι αυτή που έχει σημάνει συναγερμό στο Μαξίμου, καθώς γνωρίζουν ότι εάν δεν αλλάξει άμεσα κάτι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

 

Πλέον οι πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολλές και τα «καμπανάκια» που του χτύπησαν οι δημοσκόποι… ακούστηκαν στο Μαξίμου. Η τελευταία φράση είναι αυτή που έχει σημάνει συναγερμό στο Μαξίμου, καθώς γνωρίζουν ότι εάν δεν αλλάξει άμεσα κάτι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Οι δημοσκοπήσεις πλέον δείχνουν ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έχουν καταρρεύσει και κάθε μέρα πέφτουν όλο και περισσότερο, ενώ από την άλλη παρατηρείται μια μικρή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφορά των δύο κομμάτων αυτή τη φορά είναι μικρή και στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουν ότι εάν υπάρξει άλλη μια κρίση τότε το πιο πιθανό είναι να χάσουν την πρώτη θέση (όχι ότι είναι βέβαιη αυτή τη στιγμή).

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, όπως ήδη σας αποκάλυψε το pronews.gr, πιέζει έντονα τις τελευταίες ημέρες τον πρωθυπουργό να κηρύξει άμεσα εκλογές, καθώς ακόμη και τον Σεπτέμβριο θεωρούν ότι θα είναι αργά.

 pronews.gr στο Instagram

Οπότε το σενάριο για εκλογές στις 29 του Μαΐου δεν φαντάζει καθόλου απίθανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.