Παρασκευή, Απριλίου 1

Ο “ΑΟΡΑΤΟΣ” ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΜΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ. ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΔΟΛΟΦΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ

manos_daskalakis_roula_pispirigou

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποτελεί το “φάντασμα” της υπόθεσης με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς ακόμα και τώρα είναι… εξαφανισμένος. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο Δασκαλάκης παραμένει σοκαρισμένος από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τις αποκαλύψεις.

Ο επιχειρηματίας στην οποία εργάζεται ο Δασκαλάκης, διαψεύδει ότι ο σύζυγος της 33χρονης έχει απολυθεί από την εταιρεία του και επισημαίνει πως ο Μάνος δεν γνώριζε τίποτα από όσα της καταλογίζονται.

«Το παιδί τα έχει χαμένα. Δεν περίμενε τη σύλληψη αλλά και όσα ακούστηκαν για τη σύζυγό του. Έχει πάρει μια άδεια για να συνέλθει. Ούτε έχει απολυθεί ούτε έχει εξαφανιστεί. Είναι σίγουρο πως δεν γνώριζε τίποτα. Για αυτό υπερασπιζόταν και την πλευρά της γυναίκας του», λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μεταφορών.

Παράλληλα, κάνει λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από την επιχείρησή του, ενώ τονίζει πως όταν μίλησε μαζί του ο Μάνος δεν ήξερε καν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ.

«Δουλεύει 2,5 χρόνια εδώ μαζί μας. Είναι ένα από τα καλά παιδιά που έχουν περάσει από την εταιρεία. Δεν μου έδειξε να γνωρίζει κάτι από αυτά που ακούγονται. Προς το παρόν, ο άνθρωπος παραμένει στη δουλειά του, στο σπίτι του και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Είναι σε σοκ. Ποιος θα ήταν καλά με όλα αυτά;», προσθέτει.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f-%ce%91%ce%9f%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%a5%ce%96%ce%a5%ce%93%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%a9%ce%9d-%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%97%ce%a4%ce%a9%ce%9d-%ce%95%ce%a1/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .