Πέμπτη, Απριλίου 7

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βικτώριας Καρύδα 3,5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βικτώριας Καρύδα 3,5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Ένα μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά της είναι έτοιμη να κάνει η Βικτώρια Καρύδα, 4 σχεδόν χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Europe Continental όπως έκανε γνωστό από το Instagram ο makeup artist Προκόπης Μακρυλάκης.

«Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Ιταλία!!! όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Miss Europe Continental η MissΤουρισμός, Βικτώρια Καρύδα. Δήλωσε υπερήφανη, περπατώντας ξυπόλυτη στους ιερούς πρόποδες της Ακρόπολης κρατώντας περήφανα την Ελληνική Σημαία», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του ο Προκόπης Μακρυλάκης.

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/8489577/to-neo-epangelmatiko-vima-tis-viktorias-karyda-35-chronia-meta-ti-dolofonia-tou-gianni-makri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .