Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

«Χρυσός» μισθός για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ - 360.000 ετησίως

 Και προσπάθα εσύ να ζήσεις χαμηλοσυνταξιούχε με 500 ευρώ τον μήνα!


Τρομερά υψηλός φαίνεται πως είναι ο μισθός του διευθύνοντα σύμβουλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, ο οποίος βγάζει το χρόνο 360 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Στο συγκεκριμένο γεγονός αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τον «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ.

«Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ καθαρίζει 360.000 ετησίως με τα μπόνους, οι βουλευτές της ΝΔ είστε κορόιδα. Δεν πήγατε να κάνετε τα γαλάζια golden boys και ήρθατε να κάνετε τους βουλευτές. Ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει μισθό 85.000 ευρώ, τέσσερις φορές λιγότερα. Πλάκα μας κάνετε;» αναρωτήθηκε και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Γιατί να ιδρώσει ο κύριος Στάσσης για τις αυξήσεις στα τιμολόγια, όταν ο συνταξιούχος παίρνει 700 ευρώ και ο λογαριασμός έρχεται 600 ευρω;», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Επιπλέον, σχολίασε και το γεγονός ότι ίδιες πρακτικές εφαρμόζει η κυβέρνηση και στον ΔΕΔΔΗΕ, δημιουργώντας «11 νέες θέσεις διευθυντών για πολιτικούς φίλους με εντολές του Μεγάρου Μαξίμου». «Έγινε αύξηση των αμοιβών για τους διευθυντές και γενικούς διευθυντές που υπερβαίνουν το πλαφόν των 4.650 ευρώ το μήνα. Και πάρτι αυθαιρεσίας με τα μπόνους, λίγες μέρες πριν λήξει το έτος, ώστε να πάρουν τα γαλάζια παιδιά του ΔΣ το 100% των χρυσών bonus, εως και 50% επί των μικτών αποδοχών. Δηλαδή, έως 60.000 ευρώ!» σημείωσε για τον ΔΕΔΔΗΕ.

 https://tvxs.gr/news/ellada/xrysos-misthos-gia-ton-dieythynonta-symboylo-tis-dei-360000-etisios

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.