Τρίτη, Απριλίου 26

Κόβουν το ρεύμα σε 500 νοικοκυριά ημερησίως, την ώρα που το Golden Boy της ΔΕΗ χτίζει φαραωνικό παλάτι

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από αύριο χιλιάδες πολίτες με την κυβέρνηση να βάζει «πλάτη» στον εκλεκτό της «χρυσό» μάνατζερ

Την ώρα που ο golden πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης χτίζει στην Τζια αυτοκρατορικό ανάκτορο σε «φιλέτο» 8 στρεμμάτων, από αύριο 500 νοικοκυριά την ημέρα θα μένουν χωρίς… ηλεκτρικό ρεύμα!

Την ανακοίνωση για τις διακοπές ρεύματος σε απλήρωτους λογαριασμούς , από την Τετάρτη, 27 Απριλίου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος».

«Οι εντολές έχουν αυξηθεί από όλους τους παρόχους για διακοπές ρεύματος. Από αύριο θα γίνονται κανονικά διακοπές ρεύματος γιατί οι πιέσεις είναι μεγάλες» σχολίασε ο κ. Μανιάτης και πρόσθεσε ότι οι τεχνικοί έλαβαν εντολή να κόβουν το ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που δεν έχουν πληρώσει ληγμένους λογαριασμούς: «Είχε γίνει μια διακοπή ρεύματος ενόψει Πάσχα. Αύριο κανονικά όσοι λογαριασμοί έχουν λήξει και δεν έχουν πληρωθεί από μια τιμή και πάνω έρχονται από τους παρόχους εντολές προς τους τεχνικούς να γίνουν διακοπές ρεύματος» δήλωσε και σημείωσε ότι συγκεκριμένα στην Αττική, οι διακοπές θα φτάνουν τις 500 την ημέρα: «Μόνο για τον Νομό Αττικής έχουμε φτάσει το τελευταίο διάστημα ημερησίως πάνω από 500 εντολές για διακοπές ρεύματος» τόνισε ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ.

Χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις θα βρεθούν χωρίς ηλεκτρικό, την ώρα που οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος μοιάζουν τόσο εξωφρενικές όσος είναι και ο πλούτος του… του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», χτίζει βίλα στο αιγαιοπελαγίτικο νησί που θα ζήλευσαν ακόμη και μεγιστάνες!

Στάσσης βίλα

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για μαύρο χρήμα και παράνομες δραστηριότητες του golden διευθυντή που τοποθετήθηκε στο τιμόνι της ΔΕΗ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν προκαλέσει «σεισμό» και οργή όχι μόνο στα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και σε αρκετούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, το Μαξίμου υπερασπίζεται με προκλητικό τρόπο τον Γιώργο Στάσση, ο οποίος φέρεται ότι ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού και των συνεργατών του.

Από τη μία οι Έλληνες πολίτες που έχουν καταρρεύσει μπροστά στα υπέρογκα ποσά που καλούνται να πληρώσουν, με την χώρα μας να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με το πιο ακριβό ρεύμα, και από την άλλη ο «χρυσός» μάνατζερ της ΔΕΗ σκορπάει χρήματα χτίζοντας παλάτι το οποίο αποτελείται από δύο υπόσκαφες βίλες με πισίνες, συνολικής έκτασης 759,15 τ.μ.!

https://www.newsbreak.gr/ellada/324368/kovoyn-to-reyma-se-500-noikokyria-imerisios-tin-ora-poy-to-golden-boy-tis-dei-chtizei-faraoniko-palati/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .