Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Νεκρος 56χρονος δημόσιος υπάλληλος: Αυτοκτόνησε έξω από τα γραφεία, έδεσε ηλεκτροφόρα καλώδια στα χέρια του


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας υπάλληλος του ΕΦΚΑ, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο χώρο εργασίας του.

Ο 56χρονος άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει- όπως τουλάχιστον δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- και μάλιστα στον ακάλυπτο χώρο της εργασίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ στο κέντρο της Αθήνας, έδεσε ηλεκτροφόρα καλώδια με μονωτική ταινία στους καρπούς του και έβαλε την άκρη τους στη πρίζα με αποτέλεσμα το ρεύμα που τον χτύπησε να του αφαιρέσει τη ζωή.

Οι συνάδελφοι του ανησύχησαν γιατί απουσίαζε για ώρα από το γραφείο του, και μετά από αναζητήσεις τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του, στον ακάλυπτο χώρο.

Αφού κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι διασώστες επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

Δίπλα στο θύμα βρέθηκε σημείωμα στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κουράστηκα δεν έχω άλλες αντοχές. Δεν έχω παράπονο από κανέναν».

 https://www.newsitamea.gr/2022/04/05/nekros-56chronos-dimosios-ypallilos-aytoktonise-exo-ta-grafeia-edese-ilektrofora-kalodia-sta-cheria/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.