Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Μαντώ: «Μου έλεγαν να είμαι κάτω από 60 κιλά, εμένα με καταπίεζε»

Μαντώ: «Μου έλεγαν να είμαι κάτω από 60 κιλά, εμένα με καταπίεζε»

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε η Μαντώ στο περιοδικό «Λοιπόν», μίλησε μεταξύ άλλων για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας στο χώρο της μουσικής αλλά και την ανασφάλειά της με τα κιλά.

Έχετε βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους;

Βέβαια, αυτό είναι μέσα στη δουλειά μας. Απλά στην περίπτωσή μου δεν δικαιολογείται και πάρα πολύ, καθώς ποτέ δεν με ενδιέφερε η ταμπέλα ή με ποια σειρά θα εμφανιστώ κλπ. Δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας, αλλά κάποιοι το βλέπουν διαφορετικά.

Έχετε βιώσει ρατσισμό για τα κιλά σας;

Δεν μπορώ να πω ότι είχα βιώσει ρατσισμό. Απλώς εκείνα τα χρόνια, ήταν η τάση της εποχής το πολύ αδύνατο σκαρί. Μου έλεγαν διάφοροι μαγαζάτορες να προσέχω να είμαι κάτω από 60 κιλά. Δεν ήταν ρατσιστικό, ήταν σαν συμβουλή, η οποία φυσικά εμένα με καταπίεζε, καθώς το σκαρί μου δεν ήταν για να είμαι τόσα λίγα κιλά. Ήταν και λίγο αστείο το θέαμα, καθώς φαινόταν ένα πολύ αδύνατο σώμα με ένα μεγάλο πρόσωπο.

Όλο αυτό όμως επηρέασε και την υγεία σας…

Αλήθεια είναι αυτό. Έκανα πειραματισμούς τότε και έλεγα για να δούμε πώς θα είμαι αν φτάσω στα 52 κιλά. Ήταν δικό μου το πρόβλημα, δεν μου το επέβαλε κάποιος άλλος. Το είδα, δεν μου άρεσε και επανήλθα στα κιλά μου. Μου είχε πέσει και ο σίδηρος και δεν ήταν καθόλου καλό για την υγεία μου.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.