Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Σοκ στη Λαμία: Βουτιά θανάτου για 61χρονο ασθενή με κορονοϊό-----

-Ο άνδρας φέρεται να πήδηξε από τον δεύτερο όροφο της κλινικής Covid-19 του νοσοκομείου
Σοκ στη Λαμία: Βουτιά θανάτου για 61χρονο ασθενή με κορονοϊό
--

Να βάλει τέλος στη ζωή του φέρεται να επιχείρησε ένας ασθενής με κορονοϊό ο οποίος πήδηξε το βράδυ της Τετάρτης από τον δεύτερο όροφο της κλινικής Covid-19 του νοσοκομείου της Λαμίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το lamiareport.gr αναφέρει πως ο άνδρας, ηλικίας 61 ετών, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μία ημέρα πριν, καθώς και ότι αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, πλην της Covid-19.

Το ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου αναφέρει πως μόλις οι γιατροί και οι νοσηλευτές άκουσαν θόρυβο στον ακάλυπτο του κτιρίου πετάχτηκαν έξω και είδαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο.

Έτρεξαν αμέσως για να τον βοηθήσουν και ακολούθησε η μεταφορά του ασθενούς στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγη ώρα αργότερα.

Newsbeast.

 Newsbeast σε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.