Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Al Mubarak: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ η Νέα Τάξη Πραγμάτων»! Η «θεωρία συνωμοσίας» γίνεται ΠΡΑΞΗ, vid

<-section-height-default data-element_type="section" data-id="6e963c2" elementor-section-height-default="" elementor-section="" elementor-top-section="">
Επίσημα πλέον λέγονται όλα...

Ο Khaldoon Khalifa Al Mubarak είναι αξιωματούχος της κυβέρνησης των Εμιράτων και επιχειρηματίας!

Ενώνει την δική του φωνή με εκείνη των διεθνιστών, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ανακοινώνουν, με πρόσχημα τον COVID και την Ουκρανία, την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, την οποία, μέχρι σήμερα, τα ελληνικά κανάλια αποκαλούσαν «θεωρία συνωμοσίας», μαζί με όλο το «πακέτο» που έρχεται και την κατάργηση του

παραδοσιακού χρήματος – ΕΔΩ! Πλέον η θεωρία γίνεται πράξη!

Ο Al Mubarak δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η καινοτομία, η επανάσταση που συνέβη στις ανθρωπιστικές επιστήμες, στην ανάπτυξη των εμβολίων, στην δημιουργία αυτών των εφοδιαστικών αλυσίδων, ώστε να επιλύσουμε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα, δε θα είχαν συμβεί χωρίς πραγματική αλληλεξάρτηση, δε θα είχαν συμβεί χωρίς συνεργασία (σ.σ. όπου συνεργασία βλ. μαζική υπακοή κυβερνήσεων στα σχέδια της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων).

Συνεπώς, μπορείτε να δείτε ότι τελικά -και πάλι επιχειρηματολογώ εδώ, υπέρ της παγκοσμιοποίησης- η λύση (βρίσκεται) στην παγκοσμιοποίηση, η λύση (βρίσκεται) στη συνεργασία.

Τώρα βλέπετε την δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Και αυτό είναι που εξελίσσεται.

Και η δημιουργία αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων (σ.σ. Μεγάλη Επανεκκίνηση, με τελικό στόχο παγκόσμια χούντα διαχείρισης του πλούτου και των ζωών των ανθρώπων) έχει συνέπειες στις εφοδιαστικές αλυσίδες, που πραγματικά βρίσκονται στο επίκεντρό της, στις νομισματικές κινήσεις, στα αποθεματικά, στον τρόπο που βλέπουμε τα κρυπτονομίσματα, και τις ψηφιακές συναλλαγές, και τα ψηφιακά νομίσματα, και πως αυτά θα πάρουν τη θέση τους στο εμπόριο (σ.σ. αντικαθιστώντας το παραδοσιακό χρήμα – ΕΔΩ).

Δείτε το βίντεο από το ΕΛ:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.