Δευτέρα, Απριλίου 4

«Ποτέ δεν χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΘΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

«Ποτέ δεν χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου πως την κεταμίνη χορήγησε στην Τζωρτζίνα τρίτο άτομο χωρίς δόλο. Αυτός ο ισχυρισμός παρέπεμπε, σαφέστατα, σε κάποιον γιατρό ή μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού που από λάθος χορήγησε στο παιδί την ουσία.

Επίσης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το πρωί της Δευτέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κατέθετε στην 18η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, ένα υπόμνημα αντί για κατάθεση, του οποίου η βάση θα ήταν ακριβώς ο ισχυρισμός αυτός.

Αμέσως η διοίκηση του νοσοκομείου αντέδρασε στον ισχυρισμό αυτόν, με τον διοικητή του, Μανώλη Παπασάββα, να προβαίνει σε δημόσια δήλωση στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου, διά της οποίας ξεκαθάρισε πως ουδέποτε χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα κεταμίνη υπό οποιαδήποτε μορφή. Με τη δήλωση αυτή, και προφανώς με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που απαιτούνται σε μια τέτοια περίπτωση, δηλαδή τα ιατρικά αρχεία του νοσοκομείου, καθώς και τα αρχεία του αντίστοιχου φαρμακείου του Ιδρύματος, καταπίπτει οποιαδήποτε τέτοια έμμεση ή άμεση κατηγορία κατά ιατρού ή μέλους του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Δείτε τη δήλωση του διοικητή του νοσοκομείου: 

 

Δείτε το δελτίο τύπου του νοσοκομείου: 

Την ίδια ώρα, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν ακόμη στη διαδικασία της απολογίας της ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας και στη συνέχεια του αρμόδιου εισαγγελέα, εν αναμονή της κοινής απόφασης των δύο δικαστικών λειτουργών για το εάν και κατά πόσον θα προφυλακιστεί η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του παιδιού της.

Η διαδικασία αναμενόταν να διαρκέσει έως και αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .