Τρίτη, Απριλίου 19

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη μιλά για τη μητέρα του: «Εσύ βλέπεις μια τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στη ζωή και την υγεία της»

 

Η συγκινητική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μουσούλη

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, μπορεί να μένει μόνιμα στην Αμερική, αλλά η σχέση του με τη μητέρα του είναι πολύ στενή και πάντοτε παρακολουθεί την πορεία της για την οποία είναι βαθιά περήφανος.

Ειδικά αυτή την περίοδο που τα φώτα έχουν στραφεί επάνω της εξαιτίας των αποκαλύψεών της για την υπόθεση της Πάτρας εκείνος ξέρει πως δεν είναι μία εύκολη περίοδος για εκείνη.

Πίσω από τις κάμερες και την επιτυχία της στο ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος γνωρίζει καλά πόσο επώδυνο είναι για την ψυχή της να ασχολείται με τόσο ανατριχιαστικά εγκλήματα.

Αλλά συνεχίζει ακάθεκτη για χάρη της αλήθειας και της απονομής δικαιοσύνης.

Όλες αυτές τις σκέψεις ο Κωνσταντίνος Μουσούλης τις μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα».

Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα».

 

znews.gr στο Google News

  https://znews.gr/showbiz/greece/o-gios-tis-angelikis-nikolouli-mila-gia-ti-mitera-tou-esy-vlepeis-mia-tileoptiki-epityxia-ego-mia-akoma-thysia-sti-zoi-kai-tin-ygeia-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .