Δευτέρα, Απριλίου 25

Φονικό στα Δερβενοχώρια ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΦΤΟΥΡΟ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Φονικό στα Δερβενοχώρια

Νεκρός, έπειτα από πυροβολισμούς, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ο γνωστός στον κόσμο της νύχτας Γιάννης Σκαφτούρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, «γάζωσαν» με καλάζνικοφ τον 55χρονο

και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες, κάνουν λόγο και για δύο τραυματίες, την 22χρονη κόρη του η οποία μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο από τον αρραβωνιαστικό της στο νοσοκομείο «Αττικόν», αλλά και έναν 45χρονο συγγενή τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο.

Ο βαρυποινίτης και «δεξί χέρι» του Βασίλη Στεφανάκου, βρισκόταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους για την απαγωγή του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου. Επίσης, είχε κατηγορηθεί για μια σειρά από κακουργηματικές πράξεις και για συμμετοχή στο περιβόητο «συνδικάτο του εγκλήματος» που εξαρθρώθηκε τον Ιούλιο του 2002.

Ο Σκαφτούρος είχε αποφυλακιστεί το 2019, ύστερα από πολυετή κάθειρξη, ενώ το 2020 συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο στη Γλυφάδα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν: δύο πιστόλια, πέντε ασύρματοι, δύο στιλέτα, σφαίρες και ένας αστυνομικός φάρος.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ από την αστυνομία είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .