Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Πώς να απολογηθώ εγώ και ο γιος μου για κάτι που έκανε ο πατέρας μου;»

Polina_Gkionaki

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη μίλησε στην On Time και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δίκη από την οποία είχε περάσει ο πατέρας της.

Όπως είπε, «έγινε το 1984, έχουμε 2022 κι ακόμα συζητείται».

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν υπάρχει ενσυναίσθηση και εξομολογήθηκε ότι όλο αυτό είναι μια πληγή μεγάλη για εκείνη.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από όσα είπε
Πώς είναι για μια κόρη που λατρεύει τον πατέρα της να βιώνει μια οικογενειακή τραγωδία, με τον πατέρα της να σηκώνει όπλο τυφλωμένος από ζήλια και να πυροβολεί την ερωμένη του;

Το αγγίζεις πολύ απαλά και μου δίνει την ευκαιρία να πω κάτι χωρίς να θίγω εσένα. Αυτό έγινε το 1984. Τώρα έχουμε 2022 κι ακόμα συζητείται. Και συζητείται και κάνουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι -μιλάω γενικά- στο παιδί του, που είμαι εγώ, και στο εγγόνι του, που είναι ο γιος μου. Για αυτό που έκανε ο πατέρας μου έγινε δίκη και σήμερα βγαίνουν και λένε «γιατί δικάστηκε τόσο λίγο, γιατί έγινε αλλιώς». Η δίκη έγινε, η Δικαιοσύνη μίλησε, αυτό αποφασίστηκε. Αν θέλουν να γίνει σήμερα ξανά η δίκη, λυπάμαι δεν γίνεται να τον κατεβάσουν από τον ουρανό.

Μιλάνε στην τηλεόραση όλοι για ενσυναίσθηση. Για ποια ενσυναίσθηση μιλάμε όταν αυτή η ερώτηση γίνεται στο ίδιο του το παιδί και στον εγγονό του; Σαφώς πονάω, σαφώς είναι μια πληγή μεγάλη για εμένα, είναι ο πατέρας μου, όμως ότι έγινε έγινε και το πλήρωσε. Πώς να απολογηθώ εγώ και ο γιος μου για κάτι που έκανε ο πατέρας μου; Ξέρεις πως έχω νιώσει τον τελευταίο καιρό που το ανασκαλίζουν; Σκέφτομαι ότι θα περάσουν λίγα χρόνια και θα πιάσουν την εγγονή μου, που τώρα είναι μωρό, και θα τη ρωτάνε πως νιώθει; Δεν ρωτάς τους απογόνους. Και τι περιμένεις να σου πουν; Είναι ένα δράμα που έζησε η οικογένειά μου. Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της δράματα κι όλοι έχουμε σταυρούς που σηκώνουμε.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.