Σάββατο, Απριλίου 23

Καλή Ανάσταση στο Έθνος – Γιατί το Φως πάντα νικά στο Σκοτάδι


Το πνεύμα του Ελληνισμού στο τέλος θα επικρατήσει

Μιας πατρίδας που οι χαίνουσες πληγές από όσα έχει υποστεί από τις λάθος πολιτικές ηγεσίες τα τελευταία 12 χρόνια δεν την αφήνουν να ορθοποδήσει και δεν θα ορθοποδήσει αν όλοι μας δεν αναλογιστούμε «Τι πράξαμε λάθος εμείς οι ίδιοι οι πολίτες».

Αν και αυτό το ερώτημα δεν αφορά μόνο τα τελευταία 12 χρόνια όταν, δηλαδή, η σκλαβιά των Μνημονίων σκέπασε όλη την χώρα.

Τα τελευταία 48 χρόνια, από τον Ιούλιο του 1974, όταν ξεκίνησε η περιπέτεια της Μεταπολίτευσης και η μεταπολεμική Ελληνική Δημοκρατία, είτε βασιλευομένη είναι αβασίλευτη, θεωρητικά ενηλικιώθηκε.

Και λέμε «θεωρητικά» γιατί η Δημοκρατία όχι μόνο δεν έδειξε σημάδια ενηλικίωσης μετά το 1974, αλλά σταδιακά μετατράπηκε σε ένα ολιγαρχικό καθεστώς οικονομικών παραγόντων, ουσιαστικά εκτελεστικών οργάνων ξένων συμφερόντων.

Ένα ολιγαρχικό καθεστώς που και αυτό με την σειρά του άρχισε να παραδίδει την εξουσία και την διαχείρισή της από το 2010 και μετά σε ξένες δυνάμεις (ΕΕ, ΗΠΑ) και μάλιστα χωρίς πλέον καν να κρύβεται αυτή η διαδικασία.

Με αποκορύφωμα της απώλειας εθνικής κυριαρχίας το 2016 όταν η τότε κυβέρνηση εκχώρησε για 99 χρόνια την εκμετάλλευση χιλιάδων ακινήτων του δημοσίου στους ξένους δανειστές!

Αλήθεια, ποια η διαφορά μιας χώρας υπό στρατιωτική κατοχή και της Ελλάδας από το 2010 και μετά;

Η σταδιακή παραχώρηση της δημοσιονομικής κυριαρχίας από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ (2010), ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (2012) και ΣΥΡΙΖΑ (2015), η ανάληψη του ελέγχου όλων των λειτουργιών, όλων των βαθμίδων της κρατικής εξουσίας και η άλωση της δικαστικής εξουσίας, βασικού πυλώνα της Δημοκρατίας, η οποία ήταν διαδικαστικά απαραίτητη για τη νομιμοποίηση της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, δυστυχώς μπορεί να συγκριθεί μόνο με την περίοδο 1941-1944.

Και αν τότε ξέραμε και βλέπαμε τον εχθρό και άρα μπορούσαμε να τον πολεμήσουμε, τώρα ο εχθρός είναι ανάμεσά μας.

Στην πρώτη εθνική κρίση που ακολούθησε των Μνημονίων (τα οποία φυσικά δεν τελείωσαν, απλά πέρασαν στην φάση εκτέλεσης των προβλεπομένων σε αυτά), στην κρίση της πανδημίας του Covid-19, φάνηκαν τα αποτελέσματα της απώλειας εθνικής κυριαρχίας: Όλα υπαγορεύονταν εκτός Ελλάδος: Από τις Βρυξέλλες ή από τα αρχηγεία των Pfizer/BionTech, Moderna κλπ.

Μια παρανοϊκή κατάσταση με εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια τους, απόλυτος ολοκληρωτισμός σε ότι αφορά αυτά που επιτρεπόταν να γράφονται στα ΜΜΕ, διώξεις στους διαφωνούντες/αντιφρονούντες, αποδοχή ιατρικών σκευασμάτων και υποχρέωση εμποτισμού των πολιτών με αυτά, άρνηση των συνταγματικών ελευθεριών με κορυφαίο το δικαίωμα επιλογής, συκοφαντίες και δολοφονίες χαρακτήρων των διαφωνούντων, ακόμα και με χρήση της Κρατικής Ασφάλειας.

Όλοι όσοι ήθελαν να σκέπτονται και να ενεργούν βάσει των αρχών του ευρωπαϊκού διαφωτισμού και των όσων διακηρύχθηκαν από τον Βολταίρο, μέχρι τον Ρήγα Φεραίο και αποτέλεσαν την βάση των ευρωπαϊκών κοινωνιών, ειδικά μετά το 1945, κυνηγήθηκαν.

Η ίδια η Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ξεσκίστηκε στο όνομα του «κοινού καλού»!

Πόσες δικτατορίες, βέβαια, έκρυψαν τος ανθρωποφάγες διακυβερνήσεις τους πίσω από την φράση αυτή;

Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι πλήρωσαν με την ζωή τους αυτά τα καθάρματα του ολοκληρωτισμού («μαύρου» ή «κόκκινου») που ήθελαν να επιβάλλουν την εξουσία τους μέσα από το «κοινό καλό»;

Και τώρα μπορεί οι ηγέτες των μηχανισμών καταστολής των ανθρωπίνων ελευθεριών να μην φορούν στολή και να μην γράφουν το «Ο Αγών μου», αλλά φορούν καλοραμμένα κοστούμια και γράφουν το «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» (“The Great Reset”).

Σήμερα, λοιπόν, που η χώρα έχει αλωθεί και ο εχθρός είναι ανάμεσά μας, υποχρέωση όλων μας είναι να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες του Ελληνισμού: Ελευθερία, Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. 

Είμαστε Ελεύθεροι στο πνεύμα και την ψυχή, πιστεύουμε «εις έναν Θεό», προσκυνούμε την Σημαία, δίνουμε τη ζωή μας για την Πατρίδα και παντοτινό ιδανικό είναι η προστασία της οικογένειάς μας.

Με αυτές τις αρχές πορευόμαστε ως Έλληνες και με αυτές θα νικήσουμε, όσο καιρός χρειαστεί και όσες θυσίες απαιτηθούν. Γιατί τι Φως, πάντα νικά το Σκοτάδι…

 pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .