Κυριακή, Απριλίου 3

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έδερνε την αδερφή μου» – Τι ισχυρίζεται στενός φίλος του πατέρα

 «Εγώ τους είχα βιώσει σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι, σαν δύο φυσιολογικούς γονείς, θα μου κοπούν τα πόδια αν μάθω κάτι για το Μάνο»

Στην αθωότητα της αδερφής της επιμένει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, προχωρώντας μάλιστα σε βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη, την ώρα που ολόκληρο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μαζί της όταν αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης εμφάνιζε κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Την πλακώνει στο ξύλο» υποστήριξε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει για την αδερφή της και την χορήγηση της κεταμίνης απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, την ρώτησα. Της λέω ”εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω” και μου είπε ”ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ”» και συμπλήρωσε: «Την Ρούλα την ξέρω, αποκλείεται να μου έλεγε ψέμματα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει ”βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα”, δεν το αμφισβητείς».

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξήγησε πως ο Μάνος μέχρι πριν λίγες ημέρες ισχυριζόταν ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι αθώα. «Δεν πιστεύω ότι ο Μάνος εμπλέκεται στο θάνατο των παιδιών και αντίστοιχα ο Μάνος μας έλεγε ότι δεν πιστεύει κάτι ανάλογο για τη Ρούλα.

«Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου»!

«Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;» ήταν οι κουβέντες της μάνας στη Ρούλα, τις οποίες η πρώτη μετέφερε σε άτομα της εμπιστοσύνης της, στις επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις τελευταίες ώρες.

Σε μια χθεσινή επαφή της η μητέρα της Ρούλας έδειχνε απογοητευμένη: «Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόση η ”ψύχωση” που έχει με τον Μάνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μας ακούει…».

«Δεν είχαμε δείγμα ότι ήθελε να κάνει κακό στα παιδιά της, ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον»

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις προχώρησε και στενός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, κάνοντας λόγο για μία φαινομενικά φυσιολογική οικογένεια.

«Δεν είχαμε δείγμα ότι ήθελε να κάνει κακό στα παιδιά της. Ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον. Εγώ τους είχα βιώσει σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι, σαν δύο φυσιολογικούς γονείς. Εγώ με τα παιδιά έκανα αρκετή παρέα πριν 8 – 9 χρόνια. Και τον τελευταίο καιρό, με όλα αυτά που συμβαίνανε ήρθαμε πάλι λίγο πιο κοντά με τον Μάνο. Από εκεί και πέρα, ούτε σπίτι τους ήμουν, ούτε βγαίναμε μαζί. Έχουν βγει πολλά στη δημοσιότητα, τα οποία, αρκετά, μπορεί να μην είναι και αληθινά. Ας πούμε διαβάζω οι ο Μάνος δούλευε σε φαρμακαποθήκη. Ο Μάνος δούλευε σε εταιρεία με μεταφορές» υποστήριξε ο φίλος του πατέρα.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με τους γονείς μετά από όλα αυτά, του είπαν ότι το παλεύουν. «Έπαιρνα τηλέφωνο τον Μάνο να δω αν μπορώ να βοηθήσω με κάποιον τρόπο. Μια Κυριακή που είχαμε πάει για καφέ, το μόνο που μου είχε πει είναι ”εντάξει, μην ακούς όσα γράφονται και όλα καλά”. Έχω πέσει από τα σύννεφα γιατί ξέρω ότι και ο Μάνος πολλά χρόνια της ζωής του έκανε δύο δουλειές για την οικογένειά του, για να μεγαλώσει τα παιδιά του… Ήταν και οι δύο λίγο χαμένοι. Δεν μπορώ να σας πω αν στεναχωριόνταν ή όχι (σ.σ. η Πισπιρίγκου), δεν ήμουν ούτε μέσα της, ούτε πως φαινόταν, γιατί κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικά. Όσο πέρναγε ο καιρός, και έβγαινε το ένα στοιχείο πίσω από το άλλο, είχα αρχίσει και εγώ να έχω τις αμφιβολίες μου» εξήγησε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Αν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Μάνο, θα μου κοπούν τα πόδια, δεν το πιστεύω πραγματικά. Εννοείται ότι κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αλλά δεν το πιστεύω».

Παράλληλα, εντύπωση προκαλούν και οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου «επεισοδίου» της Τζωρτζίνας.

Τον περασμένο Απρίλιο η 9χρονη υπέστη ανακοπή όταν νοσηλευόταν στη Πάτρα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που την άφησε τετραπληγική, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά.

Η μαρτυρία μιας γιατρού κατά τη διάρκεια ανάνηψης του παιδιού συγκλονίζει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης της κόρης της, ενώ κάποια στιγμή είπε στους γιατρούς: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια».

Η γιατρός αναφέρει: «Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: “Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”».

https://www.newsbreak.gr/ellada/315776/dimitra-pispirigkoy-o-manos-daskalakis-ederne-tin-aderfi-moy-ti-ischyrizetai-stenos-filos-toy-patera/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .