Κυριακή, Απριλίου 17

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες- Ο Μάνος ορκίστηκε στα κόκαλα των παιδιών μας ότι δεν έχει άλλη


Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας παραδέχτηκε ότι έχει στείλει απειλητικό μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη, στο οποίο τον έβριζε και τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει.

Απαντήσεις για την κεταμίνη, τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, επιχείρησε να δώσει η κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και κρατείται, στο MEGA και τη Σίσσυ Χρηστίδου.



Μάλιστα, επέμεινε στην αθωότητα τονίζοντας ότι μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι». «Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Εγώ λέω δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/roula-pispirigkou-patra-exo-psaksei-thanatifores-ousies-den-iksera-gia-tin-ketamini
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα…», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Επιχείρησε δε να κατηγορήσει για μια ακόμα φορά τους γιατρούς, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα στο βαλιτσάκι των γιατρών, υπήρχε κεταμίνη: «Δεν χορήγησαν, αλλά υπάρχει», επισήμανε υπογραμμίζοντας ότι αυτό προκύπτει και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου. 

Ερωτηθείσα πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της, απάντησε: «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Σχολιάζοντας τα ευρήματα στο στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, ανέφερε ότι η ίδια έχει ψάξει θανατηφόρες ουσίες, καθώς αναζητούσε μια αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Όπως είπε, έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.

Σε ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη και το απειλητικό μήνυμα που ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεσή του και θα το προσκομίσει στη δικαιοσύνη, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε ότι όταν είχαν τσακωθεί, του είχε στείλει ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα τον καταστρέψει και τον έβριζε. «Είχα αντιδράσει κι εγώ άσχημα τότε γιατί μου φαινόταν αδικία όλο αυτό, γιατί ναι μεν "σε χωρίζω", αλλά όταν πας να προχωρήσεις φταις», επισήμανε. 

Μάλιστα, υποστήριξε ότι μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής της, ο σύζυγός της δεν της παραδέχτηκε ποτέ ότι είχε άλλη σχέση και ότι ήταν απλώς μια φιλή. «Σε σημείο που τον είχα ηχογραφήσει....Ορκίστηκε στα κόκαλα των παιδιών του...», υπογράμμισε. 

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου της είπε ότι έχει αφήσει αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη λέγοντας ότι δεν είναι άγιος, απάντησε ότι δεν το είπε για τα παιδιά, αλλά για αυτά που έκανε στην ίδια. «Είδα έναν άνθρωπο να κλαίει με το ζόρι», ανέφερε. 

Σχολιάζοντας τη δήλωση του συζύγου της ότι δεν υπήρχε ποτέ έρωτας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι «όταν δεν ερωτεύεσαι κάποιον, δεν παντρεύεσαι και δεν κάνεις και τρία παιδιά. Μήπως εννοούσε ότι με αγάπησε κατευθείαν; Δεν ξέρω...»

Πηγή: skai.gr

https://www.skai.gr/news/greece/roula-pispirigkou-patra-exo-psaksei-thanatifores-ousies-den-iksera-gia-tin-ketamini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .