Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Μάνος Δασκαλάκης: Τι έκανε αμέσως μετά το μνημόσυνο της Μαλένας

Μάνος Δασκαλάκης: Τι έκανε αμέσως μετά το μνημόσυνο της Μαλένας

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και έκανε κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις.

«Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο όπου έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς σου φαίνεται ο Μάνος. Είπα "είναι καλό παιδί". Με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες κι αυτά, αν φλερτάρει.

Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει "δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά"», λέει αρχικά ο φίλος του Μάνου.


Κατόπιν πρόσθεσε:  «Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

Τι έκανε όμως ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το μνημόσυνο της Μαλένας;

«Αυτό μου το είχε πει ο ίδιος ο Μάνος, όταν είχε μνημόσυνο στο πρώτο παιδί στη Μαλένα, έγινε το μνημόσυνο Κυριακή πρωί και το μεσημέρι έφυγε ο Μάνος και πήγε να παίξει αγώνα ερασιτεχνικό γιατί η ομάδα του πήγαινε να υποβιβαστεί και έπαιζε μπαράζ κατηγορία του. Με την δικαιολογία ότι τον χρειαζόταν η ομάδα για να σωθεί», ισχυρίζεται ο φίλος του.

άgovastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.