Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Εξοργιστικό : Σε τρίτη αύξηση προχώρησε η ΔΕΗ !!!

 

Αυτή τη φορά στους νέους πελάτες!

Έχουν βαλθεί να γονατίσουν τον κόσμο τα golden boys

Ενώ ο κόσμος στενάζει από τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τα golden boys με τις παχυλές μισθάρες προχώρησαν σε 3η αύξηση, χωρίς ουσιαστικά να το πάρει κανείς είδηση.

Και αυτό γιατί από χθές Δευτέρα εκτοξεύεται η τιμή της κιλοβατώρας για νέους πελάτες στα προγράμματα myHomeOnline και myHomeEnter, που μάλιστα διαφημίζονται! 

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει:

Στο πρόγραμμα myHomeOnline η τιμή από το 0,17 αυξάνεται στο… 0,229 ευρώ και όσοι έχουν νυχτερινό από 0,13 θα κληθούν να πληρώσουν 0,176 ευρώ!

Τα ίδια ισχύουν και στο πρόγραμμα myHomeEnter με την τιμή της κιλοβατώρας από το 0,18 να «σκαρφαλώνει» στο 0,245 ευρώ και για το νυχτερινό από το 0,13 στο 0,18!

Καμία κοινωνική πολιτική και ευθιξία από τα καλοπληρωμένα ανώτατα στελέχη, που με τις αποφάσεις τους ωθούν στην εξαθλίωση τους Έλληνες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.