Παρασκευή, Απριλίου 1

Στο δικαστήριο μαζί Φιλιππίδης - Λιγνάδης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ !
filippidis-lignadis-dikastiria-arthro

Συνεχίζεται η εξέταση στο δικαστήριο της πρώτης γυναίκας που  κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση - Σήμερα καταθέτει ο δεύτερος άνδρας που κατήγγειλε για βιασμό στην Επίδαυρο τον Δημήτρη Λιγνάδη

Μαζί μετέφεραν νωρίς το πρωί στο δικαστήριο, τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να δικαστούν για τις υποθέσεις που τους βαραίνουν. 

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν σε τέσσερις υποθέσεις βιασμών κατά συρροή ανηλίκων και ενηλίκων ανδρών.

O Πέτρος Φιλιππίδης μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα δικαστήρια

 

Σήμερα, στο βήμα του μάρτυρα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ανέβει για να καταθέσει ο δεύτερος άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή του στην Επίδαυρο, τον Ιούλιο του 2015 και ενώ ο ίδιος ήταν ανήλικος. https://www.protothema.gr/greece/article/1228274/sto-dikastirio-mazi-filippidis-lignadis-deite-fotografia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .