Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έχει ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας και τους Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τα podcast του. Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε αρχικά για όσα του κανουν εντύπωση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έχει κάνει εντύπωση που παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της και δεν μπορεί και ο κόσμος να αποφασίσει ποιος ακριβώς είναι ο χαρακτήρας της. Η Πισπιρίγκου αποκάλυψε όλους τους

υποεαυτούς του Έλληνα και ο καθένας ό,τι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι τόσο παρορμητικός να είναι και τόσο μεθοδικός ταυτόχρονα. Χωρίς να εξηγείς τα γιατί κάθε φορά, δεν μπορείς να οδηγηθείς σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Ο καθένας που κάνει κάτι, το χειρότερο, έχει δικαιολογίες μέσα του», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος. Στη συνέχεια επισήμανε ότι «Πιστεύω ότι έχει σχέση με αυτά που λέγονται, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κίνητρο». «Δεν μπορώ να εννοήσω ότι αυτή τα μεγάλωσε για να τα σκοτώσει. Αυτή σε κάποια στιγμή της ζωής της κάτι πήγε να χάσει μεγαλύτερο από τα παιδιά της και για αυτό πιθανώς θυσίασε τα παιδιά της».

Στην συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρει στη «μετάφραση» αυτής της υπόθεσης, πως δίνεται, αλλά και πως εκλαμβάνεται από τον κόσμο. «Είναι τρομακτικό αυτό. Αλλά είναι τρομακτική και η «μετάφραση» που γίνεται από τον κόσμο για το γεγονός αυτό. Έβλεπα τις παλιές φωτογραφίες τους. Είχαν μια συναισθηματική σχέση με τα παιδιά τους. Ο τρόπος που τα κοιτούσαν, τα πλησίαζαν, ήταν κι αυτοί μαζί με τα παιδιά. Η άλλη σκηνή που είναι με το παιδί έτσι, έχει μια συναισθηματική απόσταση. Δεν το βλέπει σαν παιδί της, το βλέπει σαν να είναι διαφημιστικό», είπε.

Στην συνέχεια αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη σχολίασε: «Ο ναρκισσισμός σκοτώνει οποιοδήποτε συναίσθημα υπάρχει για τον άλλο άνθρωπο. Εστιάζεις μόνο σε εσένα. Αυτός φαίνεται ότι θέλει να γίνει κάτι. Να τον βλέπουν. Να τον δουν, να ξεχωρίσει. Αυτό πιστεύει. Και αυτό του έχει δώσει και η γυναίκα αυτή που τον ερωτεύτηκε. Του λέει «είσαι αυτό, εκείνο το άλλο», «να πας εδώ, να πας εκεί, να πας και παραπέρα». Αυτό δεν μπορεί να τον κάνει να έχει συναισθήματα για κάποιον άλλο περισσότερα από τον εαυτό του».Σχετικά με την αναφορά που έκανε σε podcast του για το «σατανικό γέλιο της Πισπιρίγκου», ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Το είπα ψέματα. Με την έννοια ότι σε λίγο θα πούμε διάφορα για την Πισπιρίγκου. Θα πούμε “κι εγώ λοιπόν είχα πάει στην Πάτρα και έκανα μια παράσταση και ήταν από κάτω…”». Θέλω να σου πω πόσο εύκολο είναι να το πιστέψεις. Θέλω να πω ότι και οι άλλοι που λένε «μου είπε αυτό την ώρα που μου έδωσε το παιδί», «κι έρχεται μια βροντή και μια αστραπή» και «την κοίταξε και μου είπε αυτό». Αυτά όλα δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα. Αυτό που αποδεικνύει είναι γιατί αυτή έκανε αυτή την πράξη. Την έκανε γιατί ήθελε τον άντρα της πίσω; Την έκανε για να θυσιάσει τα παιδιά και να μάθει αυτός; Την έκανε σε κοινή συναίνεση χωρίς να μιλάει ο ένας τον άλλο, δεν θα μπορούσε να του πει αυτή τι κάνει, γιατί μετά δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν, αυτή που αγάπησε αυτός να είναι ένοχη και να σκοτώνει τα παιδιά της. Κι αυτός παράλληλα και να το ξέρει αυτό, δεν έγινε και κάτι. Πήγαν λέει στα μπουζούκια μετά από δύο μήνες. Δεν λέει κάτι αυτό. Με την έννοια ότι μπορεί να φύγουν από τη στεναχώρια. Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια», είπε ανάμεσα σε αλλα.

 https://www.okmag.gr/people/celebrities/lakis-lazopoulos-apokalypse-stin-katerina-kainourgiou-osa-tou-kanoun-entyposi-stin-ypothesi-tis-roulas-pispirigkou/