Δευτέρα, Απριλίου 25

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς τη μάσκα της!

Όπως θα δεις και στο τρέιλερ της εκπομπής Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη, το κορίτσι αυτό που με δύναμη ψυχής και ανεξάντλητο θάρρος αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη φάση της ζωής της, μιλάει για πρώτη φορά από το σημείο οπού δέχτηκε την επίθεση πριν από περίπου δυο χρόνια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς τη μάσκα της! - 1
© Παρέχεται από: gossip-tv.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς τη μάσκα της! - 1

Στην εκπομπή Πρωταγωνιστές θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς της μάσκα της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.Η εκπομπή θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 28 Απριλίου και μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί χωρίς τη μάσκα της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς τη μάσκα της! - 2
© Παρέχεται από: gossip-tv.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς τη μάσκα της! - 2

«Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι, πριν από αυτό, και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία», ακούγεται να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς τη μάσκα της! - 3
© Παρέχεται από: gossip-tv.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς τη μάσκα της! - 3

Δυο χρόνια μετά τη μοιραία ημέρα του Μαΐου του 2021, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, σε μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, και με την πολύκροτη δίκη της δράστιδος, Έφης Κακαράντζουλα, να έχει ολοκληρωθεί, η Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της Πριν από περίπου δυο μήνες η Ιωάννα υπεβλήθη σε ένα ακόμη δύσκολο και κρίσιμο χειρουργείο. Για την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της, η ίδια έχει πει:

«Πέρα από τους φρικτούς πόνους, ήμουν σε μεγάλο σοκ, δεν μιλούσα καθόλου, ούτε καν στη μητέρα μου. Προσπαθούσα να συγκροτήσω τις σκέψεις και τις δυνάμεις μου και να εξηγήσω με τη λογική όσα μου συνέβαιναν. Δεν ήξερα ποιος μου είχε επιτεθεί και γιατί βρισκόμουν σε αυτήν την κατάσταση. Σκεφτόμουν πως -έστω συνειδητά- δεν έχω βλάψει κανέναν. Αναρωτιόμουν πώς ήταν δυνατόν να έχω ενοχλήσει κάποιον χωρίς να το έχω καταλάβει, ώστε να με μισεί τόσο που να με κυνηγά με μανία ξανά και ξανά για να με σκοτώσει»

 https://www.gossip-tv.gr/media-tv/video/729928/h-ioanna-paliospyroy-gia-proti-fora-se-tileoptiki-ekpompi-xoris-ti-maska-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .