Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Κάθε μέρα… τένις για τον Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Mας έχει γραμμένους στα ανύπαρκτα αρχίδια του. Εδώ ο κόσμος καίγεται...Μιλάμε για ΠΘ χωρίς προσωπικότητα. Ναι μαντάμ μην γελάτε εμείς εδώ στην Ελλάδα ΕΚΕΙ την τοποθετούμε την προσωπικότητα. Στα αρχίδια μας..Λέμε αυτός έχει 5 κιλά , με το κιλό πάει στην Ελλάδα η προσωπικότητα. Λέμε ο άλλος έχει 6 κιλά και 400 γραμμάρια....0.0006 χιλιόγραμμα ο Κούλις . Οπότε καταλαβαίνετε .

Δεν πά' να καίγεται -κυριολεκτικά!- ο κόσμος;

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το Σάββατο το βράδυ τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη στον Ομιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών, λάμποντας από ευτυχία να απαθανατίζεται με νεαρούς αθλητές ύστερα από έναν επίπονο αγώνα τένις.

Υπεροπτικός κληρονόμος μιας οικογενειακής παράδοσης που χτίστηκε από τον κόπο των άλλων, έμαθε να ιδρώνει τη φανέλα μακριά από τις έγνοιες του λαού, σε αριστοκρατικές συνήθειες.

Ακόμα κι έτσι, ακόμα δηλαδή κι αν του αναγνωρίσουμε το ανθρώπινο δικαίωμα στην άθληση, κάποιος σοβαρός πρωθυπουργός θα πήγαινε αμέσως μετά στο γραφείο του, ώστε με ανανεωμένη διάθεση να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του κράτους και των πολιτών που γλιστράνε απροστάτευτοι στα νύχια της φτώχειας.

Για τον… ακάματο Κυριάκο Μητσοτάκη αυτό δεν ισχύει. Μετά το παιχνίδι τένις, πήγε και παρακολούθησε έναν αγώνα σκουός – κοινώς τοιχοσφαίρισης! Δεν πά’ να καίγεται -κυριολεκτικά!- ο κόσμος; Δεν πά’ να χάνεται ο Ελληνισμός της Μαύρης Θάλασσας ύστερα από 2.500 χρόνια παρουσίας; Δεν πά’ να κρυώνει και να πεινάει ο λαός εξαιτίας της επιλογής του να σταθεί στο πλευρό των καρτέλ ενέργειας και της πρωτοφανούς απάθειας που δείχνει αρνούμενος να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα;

Ο Κυριάκος, ο οποίος μεγάλωσε από 7,5 μηνών… πολιτικός εξόριστος με Γερμανίδες νταντάδες-, κάτι που προδήλως τον έχει σημαδέψει τελεσίδικα, δεν χαλάει τη ρουτίνα του.

ΠΗΓΗ

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/04/blog-post_69.html?showComment=1649351319840#c267088317777665794

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.