Τρίτη, Απριλίου 5

ΤΩΡΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί - Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο, πάει εισαγγελέας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στο κελί που κρατείται προσωρινά στον Κορυδαλλό - «Εσπασε» μετά τη μεταγωγή της στη φυλακή ενώ υπήρξε αναστάτωση από την παρουσία της εκεί

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί - Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο, πάει εισαγγελέας
(Πηγή: eurokinissi)

Προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε -σύμφωνα με τον Alpha- η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει ο εισαγγελέας, καθώς βρίσκονται στην αρμοδιότητά του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετήχθη το πρωί της Τρίτης στις φυλακές και αμέσως υπήρξε ένταση καθώς συγκεντρωμένοι πολίτες έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα την αποδοκιμάζουν. Από την πρώτη στιγμή επικράτησε αναστάτωση μέσα στις φυλακές και μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, «στο τραπέζι» βρίσκεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα λόγω των αντιδράσεων των άλλων κρατουμένων απέναντί της, αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται η ίδια.

 

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ταραγμένη από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών, καθώς φέρεται να κλαίει συνεχώς ενώ ισχυρίζεται ότι είναι αθώα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να χρειαστεί νοσηλεία, όπως αναφέρθηκε στον Alpha, το ψυχιατρικό νοσοκομείο των φυλακών υπάρχει πτέρυγα μόνο για άνδρες. Αν χρειαστεί να νοσηλευθεί τότε θα πάει σε ειδικό χώρο στο Κρατικό Νίκαιας, αλλά πιθανή παραμονή της εκεί θα κριθεί από την απόφαση του νοσοκομείου της φυλακής.

Οι πρώτες ημέρες της στη φυλακή

Τις πρώτες ημέρες της κράτησής της θα βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια και ακραίες καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα, αφού το κλίμα για εκείνη είναι εκρηκτικό και αναμένεται να πυροδοτηθεί ακόμη περισσότερο μόλις περάσει το κατώφλι των φυλακών.

Μετά το διήμερο που θα μείνει σε καραντίνα λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό, θα οδηγηθεί σε ένα από τα δυο ειδικά κελιά που έχουν δημιουργηθεί στις φυλακές προκειμένου κρατούμενες για τις οποίες εκφράζονται φόβοι για τη σωματική τους ακεραιότητα. Θα προαυλίζεται και θα σιτίζεται μόνη της, ενώ δεν θα υπάρχει ούτε καν οπτική επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Όπως αναφέρει το MEGA, οι φυλακές του Κορυδαλλού προκρίθηκαν για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι η ανάκριση για την «ανθρωποκτονία από πρόθεση» της Τζωρτζίνας συνεχίζεται και ενδεχομένως απαιτηθούν περαιτέρω εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη 18η ανακρίτρια Αθηνών, την ίδια στιγμή που ήδη έχουν τεθεί στο εισαγγελικό μικροσκόπιο οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Δεύτερον, διότι στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «ανεπιθύμητη», γεγονός που είχε εκφραστεί από τις περίπου 320 κρατούμενες του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις αρχές αναφορικά με την ασφάλεια της 33χρονης.

https://www.reader.gr/koinonia/409016/royla-pispirigkoy-prospathei-na-aytotraymatistei-sto-keli-htypa-kefali-tis-ston

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .